Karşıyaka, Bakan Kılıç'la yeni stadı görüştü

Karşıyaka, Samsun'da Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la yeni yapılacak olan salon ve stad projelerini görüştü.

Karşıyaka, Bakan Kılıç'la yeni stadı görüştü
Karşıyaka, Bakan Kılıç'la yeni stadı görüştü
GİRİŞ 08.10.2015 15:42 GÜNCELLEME 08.10.2015 15:42

Karşıyaka, Samsun'da salon ve stadı görüştü

Karşıyaka Başkanı Ali Erten, basketbol takımının Samsun'da oynadığı Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'le görüştü.

Başkan Erten, Kılıç ve Türk'ten kulüp olarak 15 bin kişilik yeni stat ve 10 bin kişilik spor salonu projelerinin hızlandırılmasını talep etti. Erten'den Yalı'daki stat inşaatı hakkında bilgi alan Bakan Kılıç, projeyle yakından ilgilendiğini söyledi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Milli Emlak'a yazı yazarak, ön projesi çizilen yeni salon için Çiğli'de belirlenen arazinin tahsisini isteyeceği, ardından uygulama projesi çizilip ihaleye çıkılacağı öğrenildi. Karşıyaka, Sasalı'da yapmayı hayal ettiği yeni kamp ve antrenman merkezi için de proje hazırlatacak. Öte yandan futbol takımının kontrolünü ele alan Erdal Acar, çarşamba günü yapması beklenen birikmiş peşinat ve maaş ödemelerini henüz yapmadı.

KARŞIYAKA'YA ÖZEL PROGRAM

PTT 1'inci Lig'de hayal kırıklığı yaşayan Karşıyaka, sezona verilen 1 haftalık milli maç arasında kampa gitmeyecek. Tesislerde çalışmayı isteyen Teknik Direktör Kemal Özdeş, futbolculara pazar gününe kadar eksikleri kapatmaları için özel antrenman programı hazırladı. Özdeş'in futbolcularının antrenmanlardaki istekli tavırlarından memnun olduğu öğrenildi.