PTT 1. Lig'de istifa depremi

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, görevinden istifa etti.

PTT 1. Lig'de istifa depremi
PTT 1. Lig'de istifa depremi
GİRİŞ 04.10.2015 22:58 GÜNCELLEME 04.10.2015 22:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ligin 7. haftasında evinde oynadığı ve 1-1 biten Giresunspor maçının ardından konuşan Sözeri, takımın hedefinden uzaklaştığını belirterek yönetimle konuşup görevi bırakacağını söyledi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Giresunspor maçında sezonun en kötü oyununu oynadıklarını belirterek, "Oyuncularım da bunu istemiyordu. Biz de aşırı bir motivasyon yükledik futbolcularımıza. Hafta içinde bu maçın telafisinin olmayacağını söylemiştik. Oyuncularım sezon başından beri ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Ama bazen tıkanır ya işte öyle, olmuyor. Olmadığı ortada. Taraftarın küfürlü protestosu hoş olmadı. Ben de küfür yiyince kendi seyircimize tepki verdim. Küfür yesem de bunu yapmamam gerekiyordu. Buna rağmen taraftarımızdan özür diliyorum" dedi.

Lige mevcut oyuncularla devam edileceğini ifade eden Sözeri, "Başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bizi sezon başından beri hep desteklediler ve mutlu etmeye çalıştılar. Ama biz onlara bunun karşılığını tam veremedik. Oyuncularım çok ezik, ben de çok eziğim ve mahcubum. Böyle olmasını istemezdik. Başkanım ve yönetim kurulumuzla görüşeceğim artık bir değişim gerekiyor. Olmuyor artık. Bir şeyler tıkanıyor. Oyuncuların kredisi ve camianın bütünleşmesi için belki böyle bir değişim şart. Bu nedenle yönetim kurulu ile konuşacağım. Bu güven tazelemek falan değil. Camianın da önünü açmak lazım, yıpratmamak lazım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Gürbüz goztepe 8 yıl önce Şikayet Et
    Emre Özkan'ı Alın bize getirin hocam hırslı yetenek lazım bize
    Cevapla