PTT 1. Lig ekibine puan silme şoku!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, yaşanan ekonomik sıkıntıyla ilgili açıklama yaptı.

PTT 1. Lig ekibine puan silme şoku!
PTT 1. Lig ekibine puan silme şoku!
GİRİŞ 01.09.2015 13:32 GÜNCELLEME 01.09.2015 17:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, “Kulüp tescil belgesiyle ilgili mali, hukuki, altyapı, sportif ve tesis kriterlerini yerine getiremememiz durumunda para cezasının yanı sıra 4 puan silme işlemi uygulamaya girecektir” dedi.

Erten, yaptığı yazılı açıklamada, kulübün çok kritik bir aşamadan geçtiğini belirtti. Henüz kulüp lisansı alamadıklarını bildiren Erten, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kulüp tescil belgesiyle ilgili mali, hukuki, altyapı, sportif ve tesis kriterlerini yerine getiremediğimiz için bugüne kadar kulüp lisans belgesi alamadık. Bu nedenle para cezası ve puan silme cezasıyla karşı karşıyayız. Bu kriterleri tamamlayamamamız durumunda para cezasının yanı sıra 4 puan silme işlemi uygulamaya girecektir. Bunun uygulanmamasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde ciddi uğraş vermekteyiz. Bu amaçla gerekli ödemeler ile anlaşmaları yapıyoruz. Mali ve tesis kriterlerini yerine getirir ve sorunu aşarsak ilk kez ‘Kulüp lisans belgesi’ de almış olacağız. Avukatımız Mehmet Yaya ile Türkiye Futbol Federasyonu’na bu konuyla ilgili gerekli görüşmeleri ve sunumları yaptık. Konuyla ilgili karar cuma günü açıklanacaktır.”

YORUMLAR 1
  • ankaragücü 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede bilinen 4 büyükler var sadece hep bu 4 kulübe sahip çıkılmasın ülkemizin köklü kulüplerinede sahip çıkılsın yazık. bu ülkeye çok şey verdi bu klüpler.
    Cevapla