Basit Adam'la yollar ayrıldı

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'da, başkan yardımcısı Nahid Yamak, Ganalı Abdul Basit Adam ile yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.

Basit Adam'la yollar ayrıldı
Basit Adam'la yollar ayrıldı
GİRİŞ 02.08.2015 17:20 GÜNCELLEME 02.08.2015 17:20

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Nahid Yamak, Ganalı Abdul Basit Adam ile yollarını ayırma kararı aldıklarını, Afyonkarahisar kampında denenen Norveçli Rogvi Baldvinsson'u ise gönderdiklerini söyledi. 
 
Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen ay kadrolarına kattıkları ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Ganalı Abdul Basit Adam'ın, teknik heyet tarafından yeterli bulunmadığını belirtti. Futbolcunun kendisiyle  görüştüklerini dile getiren Yamak, bu oyuncuyla yolları ayıracaklarını ifade  etti. 
 
Halen kadrolarında 4 yabancı olduğunu, teknik heyetin istemesi durumunda bir oyuncu daha alabileceklerini kaydeden Yamak, "Bu hakkımızı ön  liberoda kullanmak istiyoruz. Bu yönde araştırmalarımız sürüyor. Bu ay sonuna  kadar transfer için süremiz olduğundan aceleci davranmadan en iyi oyuncuyu kadromuza katma hedefindeyiz" dedi. 
 
Afyonkarahisar kampında denemeye alınan Norveçli Rogvi Baldvinsson'u  da gönderdiklerini belirten Yamak, "Bu oyuncuyla ilgili teknik heyet olumlu rapor vermedi. Biz de kendisini bugün gönderdik" diye konuştu. 

KAYNAK: AA