Samsunspor’da hoca gelecek, kamp başlayacak

SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, hoca konusunda açıklamaa yaptı.

Samsunspor’da hoca gelecek, kamp başlayacak
Samsunspor’da hoca gelecek, kamp başlayacak
GİRİŞ 05.07.2015 19:44 GÜNCELLEME 05.07.2015 19:44

SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Hoca konusu birkaç gün içerisinde netleşecek ve daha sonra yeni teknik direktörümüzle kampa gideceğiz” dedi.

PTT 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor’da hoca sorunu çözüme kavuşuyor. Deneyimli teknik adam Giray Bulak ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan, ancak son anda yaşanan bazı pürüzler nedeniyle görüşmelerde yeniden başa dönen Kırmızı-Beyazlılarda, Kemal Özdeş ve Ünal Karaman’ın isimleri de gündemde. İzmit Kartepe’de yapacakları ilk etap kampının birkaç gün daha ertelenebileceğini ifade eden Sportif Direktör Coşkun Zeren, “Teknik direktör konusunda Giray Bulak ya da Kemal Özdeş isimleri öne çıkıyor. Ünal Karaman da temasta olduğumuz diğer bir hoca adayı. Bir aksilik olmaması halinde en geç 2-3 gün içerisinde takımımızın başına getireceğimiz hocamızı da belirleyeceğiz. Kampa da yeni hocamızla birlikte gideceğiz” dedi.

Transfer tahtasının kapalı olması yönündeki haberlere de değinen Zeren şöyle konuştu:

“Bir futbolcunun transfer tahtasını kapatması çok kolay. Geçmiş sezonlarda futbolcu alacaklarının tahsili için mahkemeye gidiyordu. Bu da transfer tahtasını kapanmasına neden olmuyordu. Ancak artık Uzlaşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) devreye giriyor ve bu nedenle 10 liralık borç için bile tahta kapanabiliyor. Fakat ortada çok karamsar bir tablo yok. Yarın yapacağımız bazı ödemelerin ardından transfer tahtası yeniden açılacak. Biz de bunun ardından daha önce prensipte anlaşıp ön protokol imzalattığımız Muharrem Efe, Mehmet Çakır, Ersel Aslıyüksek ve Oğuzhan Berber’e resmi sözleşme imzalattıracağız.”

Ön protokol imzalanmasına rağmen takımdan resmi sözleşme imzalanmadan gönderilen 3 oyuncu hakkında da konuşan Sportif direktör Coşkun Zeren, şöyle devam etti:

“Teknik heyetimiz, Atletico Madrid’den aldığımız Momar Ndoye, Fransa’nın Nancy takımından Arif Demir ile birlikte kaleci Enes için yapılan idmanların ardından olumlu rapor vermedi. Biz de teknik heyetimizin raporu doğrultusunda bu 3 oyuncu ile resmi anlaşma sağlamadan yollarımızı ayırdık.”