Samsunspor'un Süper Lig heyecanı

PTT 1, Lig takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, tek hedeflerinin Süper Lig olduğunu ifade etti.

Samsunspor'un Süper Lig heyecanı
Samsunspor'un Süper Lig heyecanı
GİRİŞ 02.06.2015 15:03 GÜNCELLEME 02.06.2015 15:03

PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Hak ederek finale kaldık. Şimdiki tek hedefimiz, finalde kazanarak Süper Lig'e çıkmak. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyoruz" dedi.
 
Play-Off'un ilk müsabakasında 5-1 yendikleri Albimo Alanyaspor'u deplasmanda da 4-0 mağlup ettiklerini hatırlatan finale çıktıklarını belirten Coşkun Zeren, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"İlk maçta elde ettiğimiz avantajımızı deplasmanda da iyi değerlendirdik. İlk yarıda yakaladığımız net fırsatları değerlendiremedik. Ama 2'nci yarıda daha dikkatli oynayarak farka gittik. Tüm oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve taraftarlarımızı kutluyorum."
 
Havayoluyla İstanbul'a gideceklerini, Beşiktaş'ın Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa gireceklerini vurgulayan Coşkun Zeren, şöyle devam etti:
 
"Yönetime geldiğimiz günden bu yana tek hedefimiz Süper Lig'e çıkmaktı. Bunu her fırsatta dile getiriyorduk. Şimdi bu hedefimize yaklaşmamız için önümüzde tek bir maç kaldı. Rakibimiz Antalyaspor'da çok başarılı bir ekip. Güzel bir final olacağını tahmin ediyorum. Cuma akşamı oynayacağımız kritik mücadeleyi kazanıp, hak ettiğimiz yere, yani Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz."