CAS'tan kötü haber! 3 puanı silindi

Samsunspor'un, 3 puanının silinmesi yönelik kararın iptali için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptığı itiraz reddedildi.

CAS'tan kötü haber! 3 puanı silindi
CAS'tan kötü haber! 3 puanı silindi
GİRİŞ 22.05.2015 16:28 GÜNCELLEME 22.05.2015 16:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, kulübün eski futbolcu Ben Ofoso Piasare'ye olan borcunu ödememesi sebebiyle FIFA'nın 3 puan silme cezası verdiği hatırlatıldı.

FIFA'nın cezasını Türkiye Futbol Federasyonu'nun uyguladığı belirtilen açıklamada, "Cezanın FIFA nezdinde iptal edilmesi için CAS'a başvurmuştuk. Merak ile beklenen CAS hakem heyeti raporu elimize ulaşmıştır. Ne yazık ki davanın aleyhimize sonuçlandığı görülmüştür" denildi.

CAS'tan gelen kararın teknik heyet ve futbolcularla paylaşıldığı bildirilen açıklamada, "2006 yılından gelen bir davanın günümüz koşullarında uygulanmış olmasının haksızlık olduğunu düşünmekle birlikte, bu durumun futbolcularımızı motive ettiğini, artık play-off ve final maçlarını daha çok istediklerini görmekteyiz" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 1
  • Beytullah 8 yıl önce Şikayet Et
    Hani Fifa Türkiye' nin iç işlerine karışamazdı. Türk liglerinde puan silme cezası veremezdi. Suçu yoktu 2 sene feneri neden avrupadan men ettin.Suçluydu neden puanını silmedin veya küme düşürmedin. Samsuna gelince Tff ye baglı değil heralde Feneri savundugunuz gibi samsunu neden savunmadınız. Bir Giresunlu olarak kınıyorum futbolu yönetenleri. Yönettiğiniz futbolu hali ortada.
    Cevapla