Denizlispor kümede kalacağına inanıyor

Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, son haftalar ile ilgili konuştu.

Denizlispor kümede kalacağına inanıyor
Denizlispor kümede kalacağına inanıyor
GİRİŞ 05.05.2015 21:35 GÜNCELLEME 05.05.2015 21:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 

PTT 1. Lig'de son 3 haftaya 17'inci sırada giren Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, kümede kalacaklarına inanıyor.

Altıparmak, yaptığı açıklamada, Orduspor maçını kazanmalarından ziyade rakipleri Bucaspor ile Manisaspor'un berabere kalmalarının umutlarının devam etmesini sağladığını söyledi.

Önlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının olduğunu kaydeden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Rakibimizin belki iddiası olmayabilir ama bu ligin en kaliteli kadrolarından birine sahip. Çok zorlu bir karşılaşma olacak. Ama bizim kazanmaktan başka çaremiz yok. Manisaspor maçına kayıpsız gitmek istiyoruz. Bunun için de sahada elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak bundan sonra oynayacağımız maçlara özellikle de Manisa maçına hazır bir şekilde gireceğiz."

Altıparmak, ligde kalma mücadelesinin son haftaya kadar devam edeceğini belirterek, "Bunun için de sahada mücadele eden, şansı yanında olan, bu birlik ve beraberliği sahaya yansıtan takım ligde kalacak. Biz bu takım olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız ve inşallah üç hafta sonra da ligde kalan takım biz olacağız" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptığı antrenmanla başlayan Denizlisporlu futbolcular, ısınma koşusuyla başladıkları idmanda çabukluk, kondisyon ve istasyon çalışmaları yaptı.

YORUMLAR 1
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    anca gidersin
    Cevapla