Sergen Yalçın'dan olay sözler

Sergen Yalçın Galatasaray yenilgisi çok sert açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın'dan olay sözler
Sergen Yalçın'dan olay sözler
GİRİŞ 01.05.2015 00:44 GÜNCELLEME 01.05.2015 01:00
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a 4-1 yenilen M. Sivasspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın maç sonrası sert açıklamalar yaptı. Özellikle karşılaşmanın hakemi İlker Meral'i hedef alan Sergen Yalçın, "İki takıma takıma final oynatmak için yapılana bak!" ifadelerini kullandı.

Maç sonrası, 'Kesinlikle böyle bir skoru haketmedik" diyen Sergen Yalçın, "Oyunun karşılığı bu değildi. Özellikle kırılma anlarında 2-2'yi bulsaydık maç daha farklı yerlere gidebilirdi. Telafi edilmesi çok çor bir skor. Final için şansımız artık çok zor" dedi.

'SEN KİMİ KANDIRIYORSUN'

Daha sonra sert ifadelere başlayan Sergen Yalçın, "Türkiye'de, Türk futbolu nasıl geliştirilir diye sürekli seminerler yapılıyor. Bu vasıfsız yabancı oyunculara bu kadar tölerans tanırsan Türk futbolu nasıl gelişir. Yabancı oyuncuları transfer ederek Türk futbolu gelişmez. Anadolu kulüplerine bu kadar haksızlık yaparsan nasıl olacak bu iş? Avrupa'da hiç vasfı olmayan oyunculara bu kadar tölerans tanınırsa, kupada bizim veya başka bir Anadolu takımının finale kalması çok zor. Bu vasıfsız yabancı oyunculara bu kadar tolerans tanınırsa saha içinde bizim çıkıp Sivas olarak kupayı alma şansımız var mı? Büyük takımlar lehine bu kadar düdük çalınırsa Türk futbolu nasıl gelişecek? Türk futbolunun bu şekilde gelişeceğini hiç zannetmiyorum. Türk futbolunda en iyi yabancı oyuncuların hakemleri nasıl yönettiğini görayoruz. İngiltere'de de işlerin nasıl yürüdüğünü görüyoruz. Skor 3-1, 4-1 olunca bizim lehimize faul çalınıyor. İlker Meral sen kimi kandırıyorsun? Bu sahalarda kaç maça çıkmışım. Ben yer miyim bunları ya" diye depki gösterdi.

'İKİ TAKIM FİNAL OYNASIN DİYE'

Melo'nun Costa'ya yaptığı faule hakemin düdük çalmadığını kaydeden Sergen Yalçın, "Öyle bir girişi var ki, ona faul bile çalınmadı. Avrupa'da çıktığımız zaman seviyemiz ortaya çıkıyor. Anadolu takımlarını bu kadar ezdirirsen Türk futbolu nasıl gelişecek. Gelecek sezon Sivasspor'u veya başka bir takımı çalıştırırsam, bir daha Ziraat Kupası maçlarını genç takımla oynayacağım. Genç takımla oynatıp kenera çekileceğim. Rayting olsun diye iki takımı finale çıkarmaya çalışmak olur mu?. Bizim kaybetmemiz hiç önemli değil. Kupada yoktan var ederek buralara geldik. Ayıp denen bir şey var. Tekrar söylüyorum, seneye de hocalık yaparsam asla bir daha Ziraat Türkiye Kupası'nda a takım kadrosuyla çıkMayacağım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 38
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    Sivas hic oynayamadıki sergen bey takım çok dagınıktı 1 ve 2 göklerdeki hata çok basit orta sahayı geçemeyen bir sivas seyrettik
    Cevapla
  • yigido 8 yıl önce Şikayet Et
    Sivas seninle gurur duyuyor
    Cevapla
  • Muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    Sergen sosyal medyadaki tutumu haricinde sonuna kadar haklı. 3 büyüklerin Anadolu takımlarıyla oynadığı maçlarda Anadolu takımları çok ezdiriliyor 3 büyükler şişiriliyor. Bursa-Fener kupa maçına Cüneyt Çakır'ı atayan federasyon dengi olan maça dengi bir hakem atamak yerine, adeta ılker meral'i atayarak bir Fenerbahçe-Galatasaray finali izletmek istediklerini gösteriyor.
    Cevapla
  • kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşta oynarkende anadolu takımlarını savunsaydın ya.
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten gs hermactan sonra sıke yapıyor hıc fb ve bjk yapmıyor ya cocuk gıbısınızya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle