Nedim Türkmen'den itiraf gibi sözler

Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, ellerinden geleni yaptıklarını ancak bir noktadan sonra mücadele güçlerinin kalmadığını belirtti.

Nedim Türkmen'den itiraf gibi sözler
Nedim Türkmen'den itiraf gibi sözler
GİRİŞ 27.04.2015 14:09 GÜNCELLEME 27.04.2015 14:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PTT 1. Lig'de bitime 5 hafta alt lige düşmesi kesinleşen Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, ellerinden geleni yaptıklarını ancak bir noktadan sonra mücadele güçlerinin kalmadığını söyledi.
 

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları Bucaspor maçının ardından matematiksel olarak bir alt ligde düştüklerini anımsattı.

Sezon başından bu yana maddi sıkıntılarla uğraştıklarını anlatan Türkmen, lige veda etmelerini "malumun ilanı" olarak değerlendirdi.

Türkmen, başkanlık süresi boyunca Orduspor'u hak ettiği yerlere getirmek için uğraş gösterdiğini ifade ederek, "Ligde uzun süredir kötü bir gidişatımız vardı. Şunu açıkça ifade etmek istiyorum, ben beş yıl boyunca hem maddi hem de manevi anlamda elimden geleni yaptım, ancak bir noktadan sonra bizim de mücadele gücümüz kalmadı. Olacak bir şeyin önüne geçemiyorsunuz" diye konuştu.

Türkmen, kulübün önümüzdeki günlerde yapılacak olağan genel kurulunda başkanlığa aday olmayacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray la ortak olup fenerle ugrasacagina takiminla ilgilenseydin
    Cevapla