Tüp taşıyıp TFF'ye yürüdüler

Samsunspor’un 3 puan silme cezası almasını protesto eden taraftar grubu, siyah renkteki bir piknik tüpü taşıyarak yürüyüş yaptı.

Tüp taşıyıp TFF'ye yürüdüler
Tüp taşıyıp TFF'ye yürüdüler
GİRİŞ 23.04.2015 18:43 GÜNCELLEME 23.04.2015 18:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Samsunspor’un 3 puan silme cezası almasını protesto eden taraftar grubu, siyah renkteki bir piknik tüpü taşıyarak yürüyüş yaptı. Sloganlar atan taraftarlar TFF Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.

Futbolcu borcu nedeniyle FIFA talimatı doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Samsunspor'a verdiği 3 puan silme cezası, taraftarın tepkisini çekti. Samsunspor taraftar grubu bugün bir protesto yürüyüşü düzenledi. Taraftarlar üzerinde TFF armasının, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in fotoğrafı baş aşağı bir şekilde yer aldığı "Çifte standardı kınıyoruz" yazılı pankart taşıdı. ‘Artık güçlüler değil adalet kazansın. Tek rakibimiz TFF’ yazılı dövizlerin taşındığı yürüyüş sırasında siyaha boyanmış bir piknik tüpü de bulunduran taraftarlar, "Yeter Yıldırım Demirören" diye slogan attı.

Taraftarlar üzerinde "TFF istifa" yazılı siyah çelengi de TFF Samsun Bölge Müdürlüğü önüne bıraktı. Samsunspor Şirinler Taraftar Derneği Başkanı Mehmet Soykan, "Şike yaptığı mahkeme kararıyla sabit olan takımlara gelince FIFA ve UEFA’yı duymayan Türkiye Futbol Federasyonu, konu Samsunspor olunca nedense FIFA’nın arkasına saklanmıştır. Şampiyonluk yolunda Samsunspor'a çelme takma girişiminde bulunan federasyon ve onun kukla başkanı, bunun hesabını tarih boyunca veremeyecektir. Çünkü taraflı ve şaibeli bir başkandır" dedi.

YORUMLAR 6
  • samsunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Butun takimlar trubum kapatma cezasi alirken bizim stadimiz kapandi hadi hepsini bosverdik fb sike yapti avrupadan men cezasi aldi tff hangi cezayi verdi hatirlayan varmi ts icinde ayni sende tesebbus ettin tffden ne cezasi aldin soyle bizde bilelim sen hakszliga yorum digerletine kafa yorma yada hic yorum yazma bu sayfa sizin sayfaniz degil sike muhabbeti olursa yorum yaparsiniz ne fb ne ts sampiyondur o sezonda sampiyon bursaspordur bu boyle biline
    Cevapla
  • samsunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Sana bi kac ornek verimde rahatla sen hic final macini tarafsiz sahada seyircisiz oynadinmi deplasmanda ayni takim taraftari yaralama yada.olumlu bisey olmadigi halde kavga ettikleri icin herkez trubun kapatma cezasi lirken
    Cevapla
  • örtmen 8 yıl önce Şikayet Et
    :) hiç gülesin yoktu ya.Bu tüp meselesi nedir bilmiyorum ama çok hoşuma gitti
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Bursasporlu olarak helal olsun bu tüpçü federasyonuna birileri dur demeli. Futbolu katlettiler
    Cevapla
  • trabzonlu 8 yıl önce Şikayet Et
    beter olun Trabzon kümeye diye tezahürat yapanların bir gün bu duruma düşmeleri alkışlanır
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    ya ts bağırırken azız dıye bağırırdınız by
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle