Şanlıurfaspor Özköylü ile umutlandı

Teknik direktör Özköylü yönetiminde bileği bükülmeyen Güneydoğu temsilcisi Şanlıurfaspor'da Süper Lig umutları arttı.

Şanlıurfaspor Özköylü ile umutlandı
Şanlıurfaspor Özköylü ile umutlandı
GİRİŞ 24.03.2015 12:54 GÜNCELLEME 24.03.2015 12:54

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı Fethi Şimşek, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde takımın Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını söyledi.
 
AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, sezona Süper Lig hedefiyle  başlayan sarı-yeşilli ekip, istediği sonuçları alamayınca 19. haftada teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırdı.
 
Teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı 7 takımın 2'sinde şampiyonluk yaşayan Osman Özköylü ile anlaşan Güneydoğu temsilcisi, daha sonraki süreçte iyi bir performans ortaya koydu.
 
İlk maçına deplasmanda Elazığspor karşısında çıkan Özköylü, oyuncularının 9 kişi kalmasına rağmen maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
 
Daha sonraki Karşıyaka maçında uzatma dakikalarında bulduğu golle galip gelen Şanlıurfaspor, Osmanlıspor ile de 1-1 berabere kaldı.
 
Deplasmanda Orduspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Ceylanlar, daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-0, son olarakta  Manisaspor'u 2-1 yendi. Özköylü yönetiminde namağlup seri yakalayan Güneydoğu temsilcisi, 6 maçtan altığı 3 galibiyet, 3 beraberlik ile 12 puan topladı.
 
Şanlıurfaspor, 26. haftaya 42 puanla 6. sırada girdi.
 
"Her maç final" 
 
Kulüp başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın  bir üst lige çıkması için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi. Futbolcuların özellikle teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde iyi  bir çıkış yakaladığını ifade eden Şimşek, kalan her maça final gözüyle bakmaya  başladıklarını vurguladı.
 
Şimşek, taraftarın desteğini daha güçlü görmek istediklerini  anlatarak, şöyle devam etti: "Tecrübeli hocamızla takımımız iyi bir uyum yakaladı. Özellikle  Samsunspor ile oynayacağımız maç bizim için kritik bir önem arz ediyor. En yakın  takipçimiz olan Karadeniz temsilcisini yenerek hem üst sıralara çıkmak hem de alt  sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz. Hocamız yönetimindeki iyi oyunumuzu sezon  sonunda Süper Lig ile taçlandırmak istiyoruz."