Adana Demirspor derbiye kilitlendi

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Adana Demirspor derbiye kilitlendi
Adana Demirspor derbiye kilitlendi
GİRİŞ 04.03.2015 14:55 GÜNCELLEME 04.03.2015 14:55

Mavi-lacivertliler, Aytaç Durak Tesisleri'nde, teknik direktör Ünal Karaman idaresinde antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, taktik çalışmayla sürdü.
 
Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaliteli bir maç olmasını temenni ederek, şunları söyledi: "Hak eden kazansın. Uzun zamandır sakatlık sorunu yaşıyoruz ama mazeretimiz söz konusu değil. Hafta sonu oynanacak maçı kazanma adına çalışıyoruz. Sahaya hangi kadro çıkarsa bize maçı kazandıracak kadro olacaktır. Oyuncu kardeşlerimizin her geçen gün gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Her geçen gün daha çok gelişen, mücadele eden, kişisel gelişimin yanı sıra takımın gelişimine katkı sağlayan oyuncu grupları oluşturmak için çalışıyoruz. Adanaspor maçına odaklandık, bu karşılaşmayı kazanmak için gayret göstereceğiz. Tüm çalışmalarımız bu yönde."
 
Forvet oyuncusu Özgür Can Özcan da maçı kazanmak istediklerini ifade  etti. Şampiyonluk yolunda her maçın önemli olduğunu anlatan Özcan, "Derbinin  ayrı bir önemi var. Adana'da yıllardır oynanan derbi var ve ligin ilk yarısındaki maçı talihsiz şekilde kaybettik. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Şampiyonluğa giden  yolda bu maçta alacağımız 3 puan çok önemli" diye konuştu.
 
Adana Demirspor-Adanaspor maçı, 8 Mart Pazar saat 15.30'da 5 Ocak  Fatih Terim Stadı'nda oynanacak.
 
Öte yandan, Dünya Boks Konseyi (WBC) unvan maçlarında 23 yaş altı dünya şampiyonu olan Buğra Öner ile ağabeyi Avrasya-Pasifik şampiyonu Alptuğ Öner, kulübü ziyaret etti.