Ümit Özat, Hami Mandıralı'dan özür diledi

Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat, Antalyaspor maçında Hami Mandıralı ile arasında geçen tartışmanın ardından özür diledi.

Ümit Özat, Hami Mandıralı'dan özür diledi
Ümit Özat, Hami Mandıralı'dan özür diledi
GİRİŞ 27.01.2015 14:58 GÜNCELLEME 27.01.2015 15:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özat, hafta sonu PTT 1. Lig'de oynanan Antalyaspor ve Elazığspor maçında Hami Mandıralı ile arasında geçen tartışmayla ilgili açıklama yaptı.

Antalyaspor maçında yaşanan olaylardan üzüntü duyduğunu belirten Özat, açıklamasında şunları kaydetti:

"Yapmış olduğum hareketin savunulacak bir tarafı yoktur. Neden yaptığımı özetleyecek zekice bir açıklama da yoktur. Hata yaptım. Olayın sıcaklığı, maçın ambiyansı ile yanlış bir tepki verdim. Böyle bir tepki oluşturmak bana yakışan bir tavır değildi. Bundan dolayı Antalyaspor camiasından, olaya şahit olan herkesten ve spor kamuoyundan özür diliyorum. Yaptığımın farkındayım ve günü kurtarmak için bu açıklamayı yapmıyorum. Seçmiş olduğum vizyonda saha içinde ve dışında beni seven, takip eden, örnek alan herkese iyi bir model olmak istiyorum. Saha içerisinde olan şeyleri orada bırakmamız gerektiğini düşünüyorum."

Maçın tansiyonu nedeniyle hoş olmayan şeylerin yaşanabildiğini vurgulayan Özat, "Futbolun doğasında var. Gereği yapıldıktan sonra unutmamız ve saha dışına taşımamamız gerektiğini düşünüyorum. Bir daha böyle bir şey yaşanacağını düşünmüyorum ve tekrar herkesten özür diliyorum. Bu olay benim için kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • yusuf gökçeler 9 yıl önce Şikayet Et
    ümit bey siz ve sizler gibi sporcular bizi futboldan soğuttu iyiki varsınız sizin sayenizde ne kadar boş zamanımız varmışta farkında değilmişiz .
    Cevapla