Şanlıurfaspor'dan Almeida bombası!

PTT 1. Lig'in ekiplerinden Şanlıurfaspor transferin bombasına hazırlanıyor.

Şanlıurfaspor'dan Almeida bombası!
Şanlıurfaspor'dan Almeida bombası!
GİRİŞ 06.01.2015 10:55 GÜNCELLEME 06.01.2015 11:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sezon başında Beşiktaş'ın 2.5 milyon eroluk teklifini beğenmeyerek 750 bin euro'ya Cesena'ya giden Hugo Almeida, Şanlıurfaspor'a geliyor. İtalya'da 9 maçta 1 asist yapan ve mutsuz olduğu öğrenilen Almeida'nın Urfa'ya gelen menajeri Portekizli oyuncunun transferi için Şanlıurfaspor ile görüştüğü öğrenildi.

Şanlıurfaspor'dan açıklama geldi

Şanlıurfaspor Kulübü Asbaşkanı Nabi Kırmızı, transfer görüşmeleriyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bizim Almeida’ya talipli olduğumuz, menajerinin gelip Bolu maçını izlediği yönündeki haberler doğru değil. Menejerinden kulübümüze böyle bir öneri geldiği doğrudur. Ancak olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermiş değiliz. Yönetim Kurulu üyeleri olarak hocamızla bir değerlendirme yaptıktan sonra  bu konuda cevabımızı vereceğiz”  

KAYNAK: FOTOMAÇ
YORUMLAR 7
  • hayati 9 yıl önce Şikayet Et
    bizim mahalle takımı var ... duymuşsunuzdur belki... SİVRİSPOR... biz de teklif gönderecez almeda ya... aylık helalinden 625 verecez... ayrıca eve gidip gelmesi için de bi bisiklet verip sürpriz yapabiliriz:)
    Cevapla
  • Garip 9 yıl önce Şikayet Et
    Ah Almeida Ah, neden gittin Kartaldan
    Cevapla
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    yabancı oyuncu kaprisi işte! fernandez ve Qaresma neden gitti ise o da ondan gitti! zaten beşiktaşa verecek bir şeyi kalmamıştı! urfa da ona para falan vermesin. parasız oynarsa bir kaç maç denesin! sonrası Allah kerim!
    Cevapla
  • Konevi 9 yıl önce Şikayet Et
    Almeida'ya verecekleri paraya Urfa'ya daha faydalı olacak 3 tane santrafor alınabilir. Boşa para israfı, tabi trübünlere oynamak istemezlerse.
    Cevapla
  • neler oluyor 9 yıl önce Şikayet Et
    başımıza taş yağacak
    Cevapla
  • cvp 9 yıl önce Şikayet Et
    ben o bakımdan söylemedim kardeşim bu adamın gelmesi urfaspora zarar verir bunlar yiyici tayfası ona verilecek paraya 3 tane işe yarar adam alınabilir.
    Cevapla
  • ??? 9 yıl önce Şikayet Et
    niemiş urfa şehir yada takım değilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle