Mersin İdman Yurdu'na süpriz ziyaret

Mersin İdman Yurdu'na zorlu Gaziantepspor maçı öncesi sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi.

Mersin İdman Yurdu'na süpriz ziyaret
Mersin İdman Yurdu'na süpriz ziyaret
GİRİŞ 29.10.2014 12:04 GÜNCELLEME 29.10.2014 12:26

Mehmet Miras'ın haberi

Süper Ligin ilk yedi haftasında başarılı sonuçlara imza atarak zirve mücadelesine şimdiden adını yazdıran Mersin İdman Yurdu'na zorlu Gaziantepspor maçı öncesi sürpriz ziyaret gerçekleştirildi.

Macit Özcan Spor Tesisleri'e gelen AK Parti İl Yönetimi ve Gençlik Kollarını Mersin İdman Yurdu Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik direktör Rıza Çalımbay karşıladı.

 Ak Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar, geçtiğimiz günlerde olağanüstü genel kurulda güven tazeleyerek, tekrardan göreve gelen, kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ettiklerini söyledi

Ak  Parti il yönetimi tarafından antrenmandan çıkan futbolculara bir tepsi baklava da ikram edildi. Mersin idman yurdu kulübü başkanı Ali Kahramanlı ile bir süre görüşen AK  Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar kendisinin de koyu bir Mersin idman yurdu taraftarı olduğunu belirterek, Mersin idman yurdu spor kulübünün her zaman maddi ve manevi yanında olduğunu ve takımın yine eski başarılı günlerine dönerek süper ligde kalıcı olmak ve Avrupa da ilimizi temsil eden takım olarak görmek istediklerini vurguladı.Mersin idman yurdu spor kulübü başkanı Kahramanlı’ya zorlu süper lig maratonunda başarılı olmaları temennisinde bulundu.

Tita Türk baklavasını sevdi

Brezilyalı asıllı  sol kanat  oyuncusu Tita kendilerine ikram edilen Türk baklavasını çok sevdiği görüldü.

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, sezona ligde kalıcı olma hedefiyle başladıklarını ve ilk 7 hafta sonunda 2. sırada yer bulduklarını anlatarak, “Üst sıralarda olacağız’ gibi bir şeyi söylemek için çok erken. Futbolcularımıza güveniyoruz ve onlar da bizi mahcup etmiyor” ifadesini kullandı.

Yönetim kurulunu güçlendirmek için olağanüstü genel kurul yaptıklarını anımsatan Kahramanlı, yeni bir güçle yola devam edeceklerini belirtti.

Kulübün maddi sorunlarla sürekli olarak gündeme geldiğinin altını çizen Kahramanlı, “Maddi sorunlara çözüm bulmak için yeni bir yönetim kurduk. Yeni yönetimimizin öncelikleri maddi sorunlarımızı çözüp, kurumsallaşma adımlarını atmak olacak. Mersin İdmanyurdu gibi 89 yıllık bir kulübün bir tesisi bile yok. Biz bu eksiklikleri tamamlamak için kolları sıvadık” diye konuştu.

Kahramanlı, takım için en önemli sorunlardan birinin de kulübün eski futbolcusu David Bicik’in alacakları nedeniyle FIFA’nın takıma getirdiği transfer yasağı olduğunu söyledi.

KAYNAK: HABER7