Orduspor galibiyete kilitlendi

PTT 1. Lig'de Orduspor, Antalyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Orduspor galibiyete kilitlendi
Orduspor galibiyete kilitlendi
GİRİŞ 17.09.2014 18:52 GÜNCELLEME 17.09.2014 18:52

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Bilal Türkgüler katılmazken, Ümit Tütinci ise koşu yaptı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, yarı sahada taktik çalışmayla sona erdi.

Mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Adanaspor maçında aldıkları galibiyetin takıma olumlu yansıdığını söyledi.

Zor günlerin ardından gelen galibiyetin kendileri adına güzel günlerin habercisi olduğunu ifade eden Kokoç, şöyle konuştu.

"Adanaspor maçında bizim için oyundan çok skor elde etmek önemliydi. Bunu aldığımız için çok mutluyuz. Tabi ki eksikler olacaktır. Sonuçta bu takım ligin ilk resmi müsabakasına çıktı sayılır ama iyi çalışıyoruz. İnşallah var olan bazı eksiklerimizi en aza indirerek, Antalyaspor maçından da üç puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bunu başaracak bir takım yapımız var."

Karadeniz ekibinin defans oyuncusu Volkan Koçaloğlu ise Antalyaspor'u yenerek iyi bir seri yakalamak istediklerini ifade etti.

Adanaspor'u geçen sezon da deplasmanda mağlup ettiklerini anımsatan Koçaloğlu, "Adanaspor bize uğurlu geliyor. Geçen sezon yine deplasmanda galip gelmiştik. Artık o maçı geride bırakarak iç sahada oynayacağımız Antalyaspor maçına odaklandık. İyi çalışıyoruz. İnşallah Antalyaspor maçını da kazanarak, ligde iyi bir seri yakalamak istiyoruz" dedi.