Manisaspor'da 4 imza birden

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, daha önce anlaşmaya vardığı 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Manisaspor'da 4 imza birden
Manisaspor'da 4 imza birden
GİRİŞ 21.07.2014 17:13 GÜNCELLEME 21.07.2014 17:13

Sezon hazırlıklarına Kocaeli Kartepe'de devam eden PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, daha önce anlaşmaya vardığı 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Altay’dan Metin Yüksel'in 3, Denizlispor’dan sol bek Süleyman Çelikyurt, Orduspor’dan santrafor Branimir Subasic ve Adana Demirspor’dan savunma oyuncusu Erdi Öner'in 2'şer yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Futbol şube sorumlusu Turgay Gümüşdere, yaptığı açıklamada, 4 tane değerli ismi aralarında görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, "Yeni oyuncularımızın kulübümüze ciddi şekilde katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Her iki taraf içinde bu birlikteliğin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Transferlerimizin hem sporcu kişiliklerine hem de karakterlerine güvendiklerini belirten sportif direktör Erman Güraçar da futbolcuların takıma önemli katkılarının olacağını kaydetti.

Transferler

Metin Yüksel hedefleri olan büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek, "Transferimde emeği olan herkese teşekkür ederim. İyi bir hazırlık dönemi geçirip lige iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum" dedi.

Son olarak Denizlispor’da forma giyen Süleyman Çelikyurt ise Manisaspor için elinden gelen her şeyi yapacağını kaydetti.

Sırp asıllı Azeri oyuncu Branimir Subasic takımın bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Bu takıma katkı sağlamak için elimden gelen bütün gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Erdi Öner de takımda güzel bir beraberliğin olduğunu, bunu artırarak lige iyi bir giriş yapacaklarını söyledi.