Manisa'nın yeni başkanı: 15-20 futbolcu alacağız

Manisaspor'un çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta ertelenen olağan kongresinde, tek liste ile giren Abdullah Mergen başkan seçildi.

Manisa'nın yeni başkanı: 15-20 futbolcu alacağız
Manisa'nın yeni başkanı: 15-20 futbolcu alacağız
GİRİŞ 25.06.2014 22:13 GÜNCELLEME 25.06.2014 22:13

Manisasporu'un olağan kongresi çoğunluk sağlanamadığı için geçen hafta ertelendi. Kongre, bugün saat 18.00 sıralarında Tarık Almış Tesisleri'nde yapıldı. Çoğunluğun sağlanmasıyla kongreye başlandı.

Fatih Yıldız'ın adaylıktan çekilmesiyle seçime Abdullah Mergen tek başına girdi. Yapılan seçimlerde Abdullah Mergen Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken, listesindeki Mustafa Karakaş, Fisun Kumbaracı Ünlü, Cengiz Erbiller, Mustafa Gürcan, Erhan Atılgan, Hakkı Övünç, Turgay Gümüşdere, Hanifi Tekin, Engin Kapucu, Tarkan Kayhan, Metin Evlivan, Vasfi Demir, Soner Yumrukaya ve Bülent Özövgü yönetim kurulunu oluşturdu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in divan başkanlığını yaptığı kongrede kulübün yaklaşık borcunun 40 milyon lira civarında olduğu belirtildi. 

'ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK. BİZ ÇILGINIZ'

Manisaspor'un seçilen yeni Başkanı Abdullah Mergen, kulübün kongre adına bir hafta daha kaybettiğini, böyle bir ortamda görev almalarının çılgınlık olduğunu belirterek "Biz Manisaspor sevdalısıyız.15-20 futbolcu alacağız. Hocamız belli değil, yarın sabahtan itibaren çalışmalara başlayacağız. Manisaspor'u bir şirket gibi yöneteceğiz. Güvendiğimiz yerler var. Artık taşın altına elimizi koyup, Manisaspor'u şeffaf olarak yönetmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

Mergen göreve başlamadan önce Balıkesirspor'la Eray, Bülent ve Murat'ın satışı konusunda 2,7 milyona liraya anlaştıklarını, Kaleci Volkan’ı da İstanbul Büyükşehir’e 2,7 Milyona vermek için görüşmelerin devam ettiğini belirtti.