Orduspor'da ilk ayrılık!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, yeni sezonda mor-beyazlı takımla devam etmeyecek.

Orduspor'da ilk ayrılık!
Orduspor'da ilk ayrılık!
GİRİŞ 15.05.2014 17:31 GÜNCELLEME 15.05.2014 17:31

Bu sezon Orduspor forması altında 17 gol atan ve 15 asistle oynayan Taşdemir, AA muhabirine, sezon boyunca takımın elinden gelenin en iyisini yaptığını ancak sonunun kötü bitmesine herkesin üzüldüğünü söyledi.

Orduspor'da güzel günler geçirdiğini ancak bazı olayların kendisini çok üzdüğünü ve yaraladığını ifade eden Taşdemir, "Hiçbir kulüple görüşmedim ve anlaşmadık. Gazetelerde çıkan haberler kesinlikle yalan" dedi.

Yeni sezonda başka bir takımda futbol hayatına devam etmek istediğini anlatan Taşdemir, şöyle konuştu:

"Bu sezon Orduspor için elimizden geleni yaptık. Kimse maddiyatı düşünmedi. Biz de düşünmedik. Ben bu sene hem yönetime hem de taraftarlara vefa borcumu ödediğimi düşünüyorum. Hiçbir zaman Orduspor forması altında başka takımla görüşmedim ama artık Orduspor defterini kendi açımdan kapattım. Bir yıl daha sözleşmem olmasına rağmen böyle karar aldık. Son zamanlarda yaşanan olayların ardından bana karşı haksızlıkların olduğunu düşünüyorum."

"Yönetime teşekkür ediyorum"

Taşdemir, Orduspor'u hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, "Gerçek Orduspor taraftarlarının beni sevdiğine inanıyorum. Onlara çok teşekkür ediyorum. Yönetime de çok teşekkür ediyorum. Onlar da ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Bundan sonra yoluma başka takımla devam etmeyi planlıyorum. Orduspor'un da yolu açık olsun. Bu kulüpte çok güzel günlerim geçti. Orduspor'un kalbimde her zaman yeri ayrı olacak" ifadelerini kullandı.