Türk futbolu bir ilki yaşayacak!

Play-off final maçında Mersin İdman Yurdu ile Samsunspor tribünleri yarı yarıya bölüşecek. Mersin tarafı "erkeklere" açık, Samsunspor tarafı ise sadece "kadınlara" açık olacak.

Türk futbolu bir ilki yaşayacak!
Türk futbolu bir ilki yaşayacak!
GİRİŞ 14.05.2014 12:52 GÜNCELLEME 14.05.2014 12:52

Profesyonel Disiplin Kurulu'nun 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırdığı Samsunspor'un, 2013-2014 PTT 1.Lig play-off finaline kalması Türk futbolunda bir ilkin yaşanmasına sahne olacak..

Talimatlar gereği seyircisiz oynama cezasının yaptırımının boş tribünler yerine kadın ve çocuk taraftarlarla uygulanıyor olması, Mersin İdman Yurdu ile Samsunspor arasında pazar günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan final maçında ortaya ilginç bir tablo çıkartacak. Yine talimatlar gereği bu final maçında tarafların tribünleri yarı yarıya paylaşacak olmazından dolayı saat 17.30'da başlayacak olan bu müsabakada tribünlerin yarısına (Mersin İdmanyurdu seyircilerinin bulunduğu bölüme) erkek taraftarlar, diğer yarısına ise cezasından dolayı(Samsunspor seyircilerinin bulundugu bölüme) sadece kadın ve çocuk taraftarlar alınacak.

İstanbul B.Belediye ve Balıkesirspor'dan sonra Spor Toto Süper Lig'e çıkacak üçüncü takımın belli olacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki bu final karşılaşması tribünlerinin yarısının kadının diğer yarısının ise erkek taraftarların olduğu bir müsabakaya sahne olacak.