Balıkesirspor'da hedef Süper Lig

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Balıkesirspor'un Başkanı Tuna Aktürk, ilk olarak Kahramanmaraşspor, ardından da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

Balıkesirspor'da hedef Süper Lig
Balıkesirspor'da hedef Süper Lig
GİRİŞ 24.04.2014 19:26 GÜNCELLEME 24.04.2014 19:26

Atatürk Stadı'nda yapılan antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Aktürk, ''Kahramanmaraşspor maçından inşallah 3 puanla dönüp, önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanıp, Spor Toto Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.

Gelecek haftaki karşılaşmaya taraftarlarını davet eden Aktürk, "Bildiğiniz gibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor tek maçlık kombine biletleri satışa sunuldu. Açık tribün 20, kapalı 30 lira olacak. İnşallah o gün bütün tribünleri doldurup, şampiyonluk turumuzu taraftarımızla atacağız. Ancak ilk etapta Kahramanmaraşspor maçını düşünüyoruz. Teknik kadromuz ve futbolcu arkadaşlarımız artık her şeyin bilincinde'' diye konuştu.

Teknik direktör İsmail Ertekin ise tek düşüncelerinin Kahramanmaraşspor maçını kayıpsız atlatmak olduğunu ifade ederek, ''Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah hafta sonu da maçtan üç puanla döner ve yolumuza devam ederiz. Kolay maç olmayacağını söyleyebilirim. Öyle ya da böyle bu tür maçlarda oynamak kolay değil. Hem rakip hem de bizim için zor bir maç. Ama isteyen taraf biz olmalıyız ki maçı kazanabilelim'' ifadesini kullandı.