Orduspor'da üç puan sevinci

Kulüp Basın Sözcüsü Adem Türkmen: "Müthiş bir futbol ortaya koyan oyuncularımızı ve onlara eşlik eden taraftarlarımızı kutluyorum"

Orduspor'da üç puan sevinci
Orduspor'da üç puan sevinci
GİRİŞ 09.03.2014 13:35 GÜNCELLEME 09.03.2014 13:35

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da basın sözcüsü Adem Türkmen, "Müthiş bir futbol ortaya koyan oyuncularımızı ve onlara eşlik eden taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında konuk ettikleri Tekden Denizlispor karşısında üç puanı hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Maç boyunca çok etkili bir futbol sergilediklerini ifade eden Türkmen, şöyle konuştu:

"Bizim açımızdan iki anlamda çok özel bir maçtı. Hem kulübümüzün 47'nci kuruluş yıl dönümü olması hem de şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç olması kentte ayrı bir heyecan yarattı. Müthiş bir futbol ortaya koyan oyuncularımızı ve onlara eşlik eden taraftarlarımızı kutluyorum. Gerçekten takım ve taraftar bir bütün halinde mücadele etti. Maç boyunca oyuncu arkadaşlarımız bir an olsun disiplini elden bırakmadı.

Taraftarlarımız da onlardan desteklerini esirgemedi. İnşallah bu birliktelik sezon sonuna kadar böyle devam edecek. Sezon sonunda da şampiyonluk ipini hep birlikte göğüsleyeceğiz."

Türkmen, tek arzularının Orduspor'un tekrar Süper Lig'e çıkması olduğunu belirterek, "Bizim başka bir düşüncemiz yok, bunun mücadelesini veriyoruz. Ordu şehri de bizden bu mücadele ortamında desteklerini esirgemesin. Hedefe onlarla yürümek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA