Anıl: Kariyerimin en güzel golüydü

PTT 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fethiyespor ile oynanan karşılaşmada kornerden attığı golle maçta beraberliği sağlayan ve takımına 1 puan kazandıran Ordusporlu Anıl Taşdemir, bu golün mutluluğunu yaşıyor

Anıl: Kariyerimin en güzel golüydü
Anıl: Kariyerimin en güzel golüydü
GİRİŞ 05.03.2014 12:02 GÜNCELLEME 05.03.2014 12:02

PTT 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fethiyespor ile oynanan karşılaşmada kornerden attığı golle maçta beraberliği sağlayan ve takımına 1 puan kazandıran Ordusporlu Anıl Taşdemir, bu golün mutluluğunu yaşıyor.

Orduspor'un orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiyespor ile oynadıkları maçın 69. dakikasında kornerden yaptığı vuruşla topun direkt ağlarla buluştuğunu belirterek, "Bu golle takımıma 1 puan kazandırdığım için mutluyum" dedi.

Alınan 1 puanın kıymetini ilerleyen haftalarda daha iyi anlayacaklarını söyleyen Taşdemir, şöyle konuştu:

"Fethiyespor maçında biri serbest vuruştan olmak üzere iki gol kaydettim. Bu maçta attığım ikinci gol özellikle daha güzel ve anlamlıydı. Çünkü attığım ikinci gol hem takımıma 1 puan kazandırdı hem de direkt kornerden gol olarak Orduspor'un ismini Türkiye'ye duyurdu. Bunun için çok mutluyum. Bu sezon korner vuruşlarını kaptanımız Ferhat Öztorun ile yapıyoruz. İkimizin vuruşları çok keskin ve tehlikeli oluyor. Benim de bu maçta yaptığım korner vuruşu biraz da şansımın yardımıyla direkt kaleye gitti."

Gol olduğuna önce inanamadığını anlatan Taşdemir, "Baktım ki takım arkadaşlarım seviniyor. İşte o zaman gol olduğunun farkına vardım. Futbol hayatımda ilk defa böyle bir gol kaydettim. Kariyerimin en güzel golünü attım. Her şeyden önce takımıma kazandırdığım puan beni daha çok mutlu etti. İnşallah geçmiş yıllarda Mustafa Denizli hocamızın sık sık attığı bu golü biz de daha fazla atabiliriz" ifadelerini kullandı.

Golle ilgili tartışmalar

Fethiyespor maçında kornerden attığı golle ilgili spor kamuoyunda yapılan tartışmaların yersiz olduğunu savunan Anıl Taşdemir, şunları kaydetti:

"Herkes bu golün güzelliğini konuşuyor. Maçtan sonra yüzlerce tebrik telefonu aldım ama bazı insanlar bu gölün güzelliğini konuşmak yerine anlamsızca tartışmaların içerisine giriyor. Ben bu tür tartışmalara kulak bile asmıyorum ve bunları yersiz buluyorum. Golü attığım mesafe 30 metre. Bence futbolun güzellikleri konuşulmalı. Belki de sezonun en güzel gollerinden olacak, bu gole lütfen gölge düşürmeyelim."

KAYNAK: AA