"Müsade edin de arada bir Atatürk'ü analım"

F.Bahçe maçında "Yüce Atatürk" tişörtleri ile sahaya çıkan Fethiyespor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu'ndan açıklama var.

"Müsade edin de arada bir Atatürk'ü analım"
"Müsade edin de arada bir Atatürk'ü analım"
GİRİŞ 07.12.2013 16:48 GÜNCELLEME 07.12.2013 17:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Fethiyespor'un Fenerbahçe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçına 'Yüce Atatürk' yazan tişörtlerle çıkması nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesine Fethiyespor Teknik Direktör Engin İpekoğlu'ndan tepki geldi.

"MÜSADE EDİN DE ATATÜRK'Ü ANALIM"

Atatürk'ü anmalarının polemik konusu yapılmasının ayıp olduğunu söyleyen İpekoğlu, "Müsaade edin de arada bir Atatürk'ü saygıyla analım" dedi.

"SAÇMALIK OLUR"

Karara tepki gösteren Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Normal şartlarda bu konuda polemiğe girmek istemiyoruz. Ancak nasıl ki bizi yaradan Allah'ımıza şükrediyor, yeri geliyor her gün ellerimizi açıp dua ediyorsak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı'nda başkomutanlık yapan, bu ülkeyi bölünmenin eşiğinden döndüren Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anmamamızın polemik konusu yapılması ayıp." dedi.

İpekoğlu, PFDK'dan ceza bekliyor musunuz sorusuna ise "Saçmalık olur" diye cevap verdi.

YORUMLAR 4
  • mayan06 10 yıl önce Şikayet Et
    bayram değil seyran değil . bırakın bu şov işlerini şimdi bu ne alaka en fazla 2 gün gündemde kalırınız siz gidinde takımlarınızı kümede tutun
    Cevapla
  • kartal 10 yıl önce Şikayet Et
    engin sen bırak bu spor işlerini. hemen kanalın birinde şov programı yapmaya başla.kimi kandırıyorsunuz şov ve istismarınıza utanmadan birde kılıf uyduruyorsunuz...
    Cevapla
  • Dollars More 10 yıl önce Şikayet Et
    TFF iflas etmis. Bu hareketin hic kimseye zarari yok. Herkesi tuzagi dusurup ceza vermek yerine, fikir gelistirip futbolu kalkindirsinlar.
    Cevapla
  • mehmet özkaya 10 yıl önce Şikayet Et
    gündemde kalmak için kullanmak. gündemde kalmak için yapılan şow.engin efendi mustafa kemali normal zamanda anrdın.kimse sana birşey demezdi.gündeme gelmek için böyle tiriplere girmeniz için mustafa kemali kullanmanız çirkin.
    Cevapla