Denizlispor Tekden Denizlispor oldu

PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor futbol takımının ismi "Tekden Denizlispor" oldu

Denizlispor Tekden Denizlispor oldu
Denizlispor Tekden Denizlispor oldu
GİRİŞ 21.09.2013 14:30 GÜNCELLEME 21.09.2013 14:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Denizlispor ile Özel Tekden Hastanesi arasında, futbol takımının isim hakkı ve forma sponsorluğu konusunda anlaşma imzalandı.

Kulüp başkanı Süleyman Urkay, hastanenin toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, sponsorluk anlaşmasını yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Kulübün geleceği için anlaşmanın önemli bir adım olduğunu dile getiren Urkay, endüstriyel futbolun yarattığı değerlerin profesyonelleşmede çok büyük bir değere sahip olacağına inandığını söyledi.

Hastanenin yönetim kurulu başkanı Kemal Tekden de Denizli'ye yaptıkları yatırımdan çok memnun olduklarını belirtti.

Hastanenin Denizlililerin hastanesi, Denizlispor'un da kentin tek takımı olduğunu ifade eden Tekden, "Bunların bir araya gelişiyle çok büyük bir sinerji oluşturacak ve Denizlispor da çok büyük başarılara koşacaktır" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise Denizlispor'un bir marka olduğunu ve bu markanın Süper Lig'de olmasını arzu ettiklerini dile getirerek, "Denizlispor'a destek olmaya devam ediyoruz. Futbol çok meşakkatli ve maliyetli, birçok etkenin bir araya gelmesi, güç birliği yapılması gereken bir alan. Denizlispor inşallah bu güç birliği ile sadece birkaç grubun desteğiyle değil tüm Denizli'nin gayretiyle seferberlik ruhuyla arzu edilen yere gelsin istiyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Urkay ve Tekden'in imza attığı sponsorluk sözleşmesi gereği, Denizlispor'un isim hakkı sponsorluğu ve forma göğüs reklamı, 3,6 milyon lira bedelle 3 yıl süreyle Özel Tekden Hastanesi'ne verildi.

Anlaşma gereği PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor futbol takımının ismi 3 yıl süreyle "Tekden Denizlispor" olarak anılacak. İsim değişikliği, Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılacak bildirim ve onaydan sonra hayata geçecek.

Sponsorluk anlaşması törenine Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile teknik direktör Serdar Dayat ve bazı sporcular da katıldı.

AA

YORUMLAR 1
  • mürsel pazar 10 yıl önce Şikayet Et
    Vah Horozum Vah. Bir zamanlar fırtına gibi esen ligin kaderini değiştiren Denizlipor üç otuz paraya isim haklarını satmış.Hoş kısa vadede küçük borçlar ödenir ama kesin çözüm değil. 30 trilyona beygirhane yaptırıp övünenler birazda bununla övünür artık sponsoru biz bulduk diye.
    Cevapla