Samsunspor milli futbolcuyu renklerine bağladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, ''U20 Nijerya Milli Takımında oynayan Umar Aminu ile her konuda anlaştık'' dedi.

Samsunspor milli futbolcuyu renklerine bağladı
Samsunspor milli futbolcuyu renklerine bağladı
GİRİŞ 15.07.2013 17:53 GÜNCELLEME 15.07.2013 17:53

Emin Kar yaptığı açıklamada, iç ve dış transferde biraz geç kaldıklarını söyledi.

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle transfer yapmakta zorlandıklarını belirten Kar, ''En büyük sıkıntımız 3 yabancı futbolcu almak. U20 Nijerya Milli Takımında oynayan Umar Aminu ile her konuda anlaştık.

Ayrıca Gana U20 Milli Takımında oynayan Joseph Attamah ile de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca Polonya'nın Piast Gliwice'de forma giyen forvet oyuncusu Marcin Robak görüşmemiz sürüyor. Bu oyuncu ile anlaşarak yabancı oyuncu kontenjanını dolduracağız'' diye konuştu.

Fiyatı uygun ve iyi oyuncular almaya çalıştıklarını ifade eden Kar şunları kaydetti:

''Bir oyuncuya 1 milyon lira verecek durumumuz yok. Ama bir kaç kaliteli oyuncuyu takıma katmak için belki bu kuralımızı bozabiliriz. İyi takım yapmaya çalışıyoruz. Özellikle 3 yabancıya sözleşme imzalatırırsak takımımızda çok büyük sıkıntı gözükmüyor. Süper Lig'de oynayan bazı oyuncularının da teknik direktörlerinin son kararını vermesini bekliyoruz. Özelikle Sivasspor'da oynayan Abdulkadir Özgen için teknik direktör Roberto Carlos'un bu oyuncu hakkında son kararını vermesini bekliyoruz. Abdulkadir çok iyi oyuncu onu yeniden Samsunspor'a kazandırmayı planlıyoruz.''

KAYNAK: AA