Adana Demirspor Bolu'ya gitti

Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını için Bolu'ya gitti.

Adana Demirspor Bolu'ya gitti
Adana Demirspor Bolu'ya gitti
GİRİŞ 08.07.2013 10:34 GÜNCELLEME 08.07.2013 10:34

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi-lacivertli kafile, yönetim kurulu üyeleri tarafından sabah tesislerden uğurlandı.

Basın sözcüsü Yüksel Yavuz, yeni sezonun camiaya ve taraftara hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Futbolcuların yeni sezon hazırlıklarını Bolu'Da sürdüreceğini belirten Yavuz, "Dileriz yeni sezon hepimizin özlemini çektiği Süper Lig için hayırlı olur. Bu hedefimize, taraftarımız, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve basınımızla birlik ve beraberlik içerisinde ulaşacağız" ifadeleri kullandı.

Yavuz, bir internet sitesinde Adana Demirspor alt yapısı sorumlularının görevine son verildiği iddialarına ilişkin şunları kaydetti:

"Yayımlanan haberin içeriğinde tüm altyapı hocalarımızın görevlerine son verildiği belirtilmiştir. Bu tür yalan ve yanlış haberler kulübümüze zarar vermektedir. Oysa biz Mustafa Tuncel başkanlığında yönetim kurulu olarak geldiğimiz günden beri birlik, bütünlük, saygı ve sevginin olduğu bir Adana Demirspor'un olacağını defalarca belirtmiş bulunmaktayız. Bunları da yaparken Adana Demirspor Kulübü'nün değerlerine, armasının saygınlığına zarar verecek hiçbir şey yapmayız, yapanlara da müsaade etmeyiz. Altyapıdaki hocalarımızın Adana Demirspor Kulübü'ne ne hizmetler yaptığını, başta idolümüz Muharrem Gülergin olmak üzere şu an altyapımızda görev yapan, yapmayan herkesin camia olarak değerini bileceğiz. Tekrardan yeni sezonumuzun taraftarımıza ve camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz."

AA