Denizli: Bir gün FB GS'yi, GS'de FB'yi alkışlayacaktır

Mustafa Denizli, bir gün Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı, Galatasaray'ın da Fenerbahçe'yi alkışlayacağını, o günü kim öne çekerse orada iz bırakacağını söyledi.

Denizli: Bir gün FB GS'yi, GS'de FB'yi alkışlayacaktır
Denizli: Bir gün FB GS'yi, GS'de FB'yi alkışlayacaktır
GİRİŞ 07.05.2013 14:01 GÜNCELLEME 07.05.2013 19:00

PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, bir gün Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı, Galatasaray'ın da Fenerbahçe'yi alkışlayacağını, o günü kim öne çekerse orada iz bırakacağını söyledi.

Denizli, takımın Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği idman öncesi gazetecilere açıklamada bulundu. Denizli, bir gazetecinin Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Galatasaray'ı alkışlamak için henüz zeminin oluşmadığı yönünde bir açıklama yaptığını hatırlatılarak, 'Fenerbahçe'nin teknik direktörü siz olsaydınız Galatasaray'ı alkışlar mıydınız?' şeklindeki sorusunu şöyle cevaplandırdı:

"Her şey için her türlü zemin her zaman hazırdır. Yeter ki o zemini değerlendirelim. Bu bence tarihi bir fırsattı, değerlendirmedik. Kimse merak etmesin; bir gün Fenerbahçe Galatasaray'ı, Galatasaray da Fenerbahçe'yi alkışlayacaktır. O günü kim öne çekerse orada iz bırakacak."

KAYNAK: CİHAN