Beşiktaş'tan taraftara çağrı!

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mesut Urgancılar, BJK İnönü Stadı'nda bu sezon sonuna dek oynayacakları 4 maç için satışa çıkardıkları kombine kartlara siyah-beyazlı taraftarların ilgi göstermelerini istedi.

Beşiktaş'tan taraftara çağrı!
Beşiktaş'tan taraftara çağrı!
GİRİŞ 08.03.2013 12:10 GÜNCELLEME 08.03.2013 12:10

Urgancılar, kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, BJK İnönü Stadı'nda oynanan son 4 lig maçındaki bilet fiyatlarının toplamından yüzde 20 indirim yapılarak fiyatlandırma yapıldığını belirtti ve taraftarları 4 maçlık kombine kart almaya davet etti.

Mesut Urgancılar, taraftarlara yönelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Tüm taraftarlarımızı İnönü Stadı'ndaki son 4 maçımıza davet ediyoruz. Taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğeni ve heyecanla izledikleri takımımızın son 4 maçında ilgiyi fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz. Ayrıca, şampiyonluk mücadelesinde taraftarlarımızın desteği de büyük önem taşıyor. Son 4 maçımızı taraftarlarımız ile birlikte izleyebilmek için indirimli kombine kart satma kararı aldık. Dört maçlık kombine kartlarınızı normal maç bileti alır gibi Biletix satış kanallarından satın alabilirsiniz. 13 Mart Çarşamba gününden itibaren de stadyum gişelerinden kartların teslimatına başlanacaktır.''

KAYNAK: AA