En büyük Kartal Yuvası açıldı

Beşiktaş Kulübü'nün linaslı ürünlerinin satıldığı ''Kartal Yuvası'' mağazalarının en büyüğü bugün düzenlenen törenle açıldı.

En büyük Kartal Yuvası açıldı
En büyük Kartal Yuvası açıldı
GİRİŞ 31.10.2012 16:02 GÜNCELLEME 31.10.2012 16:02

Beşiktaş merkezdeki mağazanın açılışına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yönetim kurulu üyeleri, futbolculardan kaptan İbrahim Toraman ve İsmail Köybaşı ile taraftarlar katıldı. Başkan Orman, Divan Kurulu Başkanı Karadeniz ve yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak, birlikte açılış kurdelasını kesti.

Fikret Orman, açılışta yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren Beşiktaş Çarşı'da bir mağaza açmak istediklerini ifade ederek, ''Burayı yöneticimiz Metin Albayrak buldu. Yeri, konumu itibariyle beğendik. 4 aylık çalışma sonunda hazır hale geldi. Allah hayırlı etsin, Beşiktaş'a bol kazanç versin'' diye konuştu.

Metin Albayrak ise, mağazanın Beşiktaş camiasına ve taraftarlara hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, ''Doğduğumuz, büyüdüğümüz yerde Beşiktaş'a yakışır bir mağaza açtığımız için mutluyuz'' dedi.

Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar açılış töreninde kulüp başkanı Fikret Orman'a büyük ilgi gösterip, birlikte fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Beşiktaş'ta 8 katlı binada hizmet verecek olan Kartal Yuvası mağazasının 5 katı ürün satışı, 3 katı ise ofis olarak kullanılacak.

AA