Beşiktaş'ın bu sezon satılan forma sayısı

Beşiktaş Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, yeni sezon için şu ana kadar 45 bin forma sattıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ın bu sezon satılan forma sayısı
Beşiktaş'ın bu sezon satılan forma sayısı
GİRİŞ 24.08.2012 21:38 GÜNCELLEME 25.08.2012 04:35

Albayrak'ın, BJK TV'de katıldığı programda yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde yayımlandı.

''FEDA'' tişörtlerinde 130 bin satışa ulaşıldığını belirten Albayrak, ''Bu sezon şu ana kadar satılan forma 45 bin, geçen sezon toplam 40 bin formaydı. Biz bunu bir ayda yaptık'' ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de 26 Ağustos Pazar günü Galatasaray ile yapacakları maçtan başlayarak derbi maçlarına özgü ciddi fiyat indirimleriyle forma satışı yapacaklarını bildiren Albayrak, şunları kaydetti:

''Beşiktaş'ın bu sezon başlayan yeni bir pazarlama stratejisiyle özellikle büyük maç günlerinde o maça özel forma fiyatıyla satış yapacağız. Burada korsanı önleyici bir tedbir aldık. Tabii ki günün şartlarını, ekonomik şartları göz önünde bulundurmamız lazım. Bu çerçevede de biz taraftarımıza bu şekilde bir el uzatıyoruz. Bu şekilde Beşiktaş taraftarının kesinlikle korsana tenezzül etmeyeceğini, Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini alacağını düşünüyorum.''

Kulübün kuruluşunun 110'uncu yılı için özel bir forma tasarladıklarını aktaran Beşiktaşlı yönetici, Kartal Yuvası mağazalarına yeni bir konsept belirlediklerini, siyah-beyazlı ürünleri tüm Avrupa'ya ulaştırabilmek için Almanya'nın Dusseldorf kenti merkezli bir lojistik merkez kurduklarını anlattı.

Bu arada kulüpten yapılan açıklamada, derbi maça özel forma kampanyası doğrultusunda Galatasaray maçı öncesi, İnönü Stadı Kartal Yuvası mağazalarında 2011-2012 sezonu çubuklu A takım formalarının 34,90, replika çubuklu formaların da 29,90 liradan satışa çıkarılacağı bildirildi.

KAYNAK: AA