Beşiktaş'ın rakibi Çaykur Rizespor

Lig hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Beşiktaş, dün basına kapalı olmak üzere iki antrenman gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ın rakibi Çaykur Rizespor
Beşiktaş'ın rakibi Çaykur Rizespor
GİRİŞ 08.08.2012 09:11 GÜNCELLEME 08.08.2012 09:11

Biri sabah, biri akşam olmak üzere hazırlıklarına çift idmanla devam eden siyah-beyazlı futbolcular sabahki antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
İdmana, tedavisi devam eden İsmail Köybaşı ile grip olan Hilbert katılmazken, antrenmanın şut bölümünde, eldivenleri giyen Ersan Gülüm bir süre kaleye geçerek arkadaşlarının şutlarını kurtamaya çalıştı. Beşiktaş'ın akşam yapılan çalışmasında ise futbolcular taktik ağırlı çift kale maç oynadı.
Kartal, yeni sezon öncesi hazırlık maçları serisine bugün Çaykur Rizespor ile devam edecek. Saat 18.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki karşılaşmayı yine BJK TV verecek.

İmza töreni Yeni sezon için yapılan transferlerin bir kısmını basının karşısına çıkararak imza attırmayan Beşiktaş Yönetimi, bugün takıma kattıkları üç tane genç oyuncuya imza töreni yaptıracak. Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın yönetim adına katılarak gerçekleştirelecek imza töreninden Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Mehmet Akgün bugün saat 14.00'te basın önünde imza atacak.