Beşiktaş'ta antrenmanlar iptal, tesis karantinaya alınıyor

Beşiktaş'ta geçtiğimiz cuma günü açıklanan 2 vaka ile birlikte toplam pozitif sayının 10'a çıkmasıyla tüm antrenmanlar iptal edildi.

GİRİŞ 14.05.2020 14:58 GÜNCELLEME 14.05.2020 16:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta bugün açıklanan koronavirüs testleri sonucu 8 yeni pozitif vakanın çıkmasıyla büyük bir şok yaşanıyor. Siyah beyazlılar cuma gününden itibaren tesiste yapacağı 4 günlük ilk etap kampını iptal etti.

 

 

Pozitif vakalar içinde futbolcuların da olması ve tesisin son iki haftadır kullanılıyor olmasından dolayı, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin gün içinde karantinaya alınarak kapatılması bekleniyor.

POZİTİF VAKALAR İÇİNDE 1 FUTBOLCUNUN DA OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan şu ana kadar edinilen bilgilere göre, bugün açıklanan vakalarda 1 futbolcu, 2 teknik ekip ve 5 çalışanın test sonucu pozitif çıktı.

BAŞKAN ÇEBİ POZİTİF

Bu arada Beşiktaş kulübü yaptığı açıklamada Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de testinin pozitif çıktığını açıkladı.

YURTTA KALAN FUTBOLCULAR BİR KAÇ GÜN İÇİNDE KARANTİNADAN ÇIKACAK

Bu arada yurt dışından gelerek karantinaya giren Kevin Prince Boateng, Jeremain Lens, Adem Ljajic, Victor Ruiz ve Pedro Rebocho'nun bir kaç gün sonra kaldıkları yurttan çıkacakları öğrenildi. Ayrıca Siyah-beyazlılarda dün yapılan toplam 100 test arasında bu 5 futbolcunun bulunmadığı, daha önce testleri sağlık ekipleri tarafından yurtta yapılan 5 oyuncunun da negatif olduğu ifade edildi.

YORUMLAR 6
  • akın 3 yıl önce Şikayet Et
    lig iptal
    Cevapla
  • Trabzonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    virüs tehlikesi hala ortadan kalkmamışken liglerin oynatilmasina karar verenler rahatmisiniz
    Cevapla
  • Lokman Coskun 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamana kadar nerdeydiniz neden test yapmayı son güne bıraktınız
    Cevapla
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Korona virüs testi salgının ilk aşamasında tüm takıma yapılmış testler negatif çıkmıştı. Fakat yeni testler bazılarında pozitif çıktı. Buda hastalığın ne kadar sinsi olduğunu ortaya çıkarıyor. Bence ligler Eylüle kadar kesinlikle oynatılmamalıdır. Kaldı ki liglerin Eylül'de bile başlaması da garanti değildir.
    Cevapla
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu da demek oluyor ki ligler başlamayacak. Çünkü her şeye rağmen ligler başlatılırsa korona virüs ile mücadele sekteye uğrar. O zaman hiç kimse virüse karşı alınan tedbirlere riayet etmez ve virüs daha çok yayılır.
    Cevapla
  • fatih yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    buradan futbol federasyonuna sesleniyorum.Ülkemizi,milletimizi,sağlığımızı önceleyin ve ligi tekrar oynatmayın. ligi tescil edin. lig oynatılırsa apartmanlarda 30-40-50-... kişilik maç izleyen grupları nasıl engelleyeceksiniz federasyon yetkilileri. bu yüzden virüs tekrar yayılırsa duyarlı bir vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum. şu dönemde futbol oynatmak çok çok tehlikelidir.Bilim Kurulumuza sesleniyorum . futbol federasyonunun ligi oynatma kararını sağlığımız için lütfen engelleyiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle