Beşiktaş'ta tavan ücret 1 milyon Euro

Yeni kontratlar için en yüksek oyuncu maaşı yıllık 1 milyon Euro olarak kararlaştırıldı. Gökhan ve Caner'e de bu tarifeden kontrat teklif edilecek.

Beşiktaş'ta tavan ücret 1 milyon Euro
Beşiktaş'ta tavan ücret 1 milyon Euro
GİRİŞ 01.04.2020 12:32 GÜNCELLEME 01.04.2020 12:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını sonrası dünya futbolunda ciddi bir küçülme yaşanacağı öngörülürken, Beşiktaş da kolları sıvadı. Siyah- Beyazlı yöneticiler, kulüplerin en büyük yükü olan oyuncu maaşları ile ilgili çok önemli bir karar aldı. Bundan sonra yapılacak sözleşmelerde yılık tavan ücretin 1 milyon Euro olması kararlaştırıldı.

YÖNETİM GERİ ADIM ATMAYACAK

Beşiktaş yönetimi bu sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve mevcut maaşları 1 milyon 750 bin Euro olan Gökhan Gönül ile Caner'e de tavan fiyat olan 1 milyon Euro'dan teklif yapacak. Hiçbir şekilde bu rakamın üzerine çıkılmayacak.

SÖZLEŞMELERDE REVİZE

Artık daha düşük maliyetli transferler yapacak olan Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi devam eden oyunculardan da fedakarlık isteyecek. Yüksek maaş alan ve indirime yanaşmayan oyunculara yollar ayrılacak.

YORUMLAR 4
  • memet 4 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon euro bile çok yıllık 3 milyon lira verin yeter
    Cevapla
  • BESIKTASLI senol 4 yıl önce Şikayet Et
    cok bile adalet yokki yabancilarada ayni uygulansin.gerci bizim yabacilarda iş yok 500 bin euro bile cok onlara
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman Taraftar yıldız yabancı transferi beklemeyecek. Marcelo, fabri gibi kendi yıldızını çıkaracak. Ama asıl meselemiz "ÖzKaynak Düzeni" olmalı.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Avrupada başarı yok Türkiyede başarı olsa ne olmasa ne? Bu durumda kulüpler taban ve tavan ücrette anlaşsın maksimum 1 milyon euroya oynasın oyuncular. transferde de 3 kuruşluk futbolcuya 5 milyon euro istenmesin. maksimum 3 milyon euro alsın kulüp oyuncuda hangi kulubü isterse o kulübe gitsin.
    Cevapla