Beşiktaş'ta koronavirüs testinin sonucu belli oldu!

Beşiktaş'ta teknik heyet, futbolcular ve idarecilere yapılan Koronavirüs testlerinin tamamının negatif çıktığı açıklandı.

Beşiktaş'ta koronavirüs testinin sonucu belli oldu!
Beşiktaş'ta koronavirüs testinin sonucu belli oldu!
GİRİŞ 24.03.2020 19:25 GÜNCELLEME 24.03.2020 19:58
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknhik direktör Fatih Terim'in koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından Beşiktaş da teste girdi.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, teknik heyet, futbolcular ve idarecilere yapılan Koronavirüs testlerinin hepsinin sonucunun negatif çıktığını açıkladı.

ÇAĞDAŞ ATAN: "EVDE KAL TÜRKİYE"

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Çağdaş Atan, koronavirüs testinin sonucunu açıkladı. Açıklamayı twitter hesabından yapan Atan, sonucun negatif olduğunu ifade etti.

Çağdaş Atan'ın tweeti şu şekilde; "Görülen lüzum üzerine yapılan #koronavirus testim negatif çıkmıştır. Bu salgından etkilenen tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim. #EvdeKal Türkiye. Saygılar."

 

 

YORUMLAR 20
  • M.DRK 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim hocamıza çok geçmiş olsun Dilek'lerimi iletiyorum allah acil şifalar versin sen imparatorsun bu virüsünde üstesinden geleceksin inşallah
    Cevapla
  • Şule Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'in herhangi bir videosu yok. Pozitif çıktı deniyor, varsa Allah acil şifa versin. Ancak böyle bir insanın Federasyonu töhmet altında bırakmaması için virüs kaptığını ispat etmesi gerekir.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kalbi temiz insanları temiz çıkartır..
    Cevapla
  • ecihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tiner mikrobu kırar
    Cevapla
  • osman tan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim’in testini kim yaptı merak ediyorum. Özel hastane ile anlaşıp Federasyon başkanına kumpas kurulmuş da olabilir. Bence devlet yetkilileri araştırmalı bu olayı
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    ben de şüpheliyim terimin kendisi virüs virüse virüs mü bulaşır...
    Cevapla
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    ne içtiyseniz bana da söyleyin! şu saat iyi gelir.
    Cevapla
  • Belliydi zaten 3 yıl önce Şikayet Et
    Demekki stad da olmamış virüs boşuna algı yapıyor malum kesim yazıklar olsun bari bu olayı lehinize çevirmek için kıvırmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle