Sergen Yalçın uyardı! 'Her şey para değil'

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın futbolcularının formlarını koruması yönünde uyarılarda bulunurken dünyanın içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekti.

Sergen Yalçın uyardı! 'Her şey para değil'
Sergen Yalçın uyardı! 'Her şey para değil'
GİRİŞ 21.03.2020 11:19 GÜNCELLEME 21.03.2020 11:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kondisyoner Stefano Marrone, koronavirüs tedbirleri kapsamında izin verilen ve evlerinde kalmaları istenen futbolculara tek tek özel çalışma programı verdiklerini söyledi.

 

 

Oyuncuların fizik ve kondisyon seviyelerini korumaları için evlerinde de antrenman yapmaları gerektiğini vurgulayan Marrone, "Futbolcularımıza, fiziksel kapasitelerine göre 5 günlük idman programı hazırlayıp verdik. Hepsinden bu programa harfiyen uymalarını istiyoruz. Evlerinde kaldıkları süre içinde sürekli irtibat halinde olacağız. İzin dönüşünde de fiziksel testlere sokup kontrol edeceğiz" diye konuştu.

İtalyan kondisyoner, koronavirüs nedeniyle futbolcuların izin sürelerinin uzaması halinde yeni çalışma programı hazırlayıp kendilerine ileteceğini sözlerine ekledi.

 

 

SERGEN YALÇIN: "FORMLARINI KORUMALILAR"

Beşiktaş Kulübü personeli, yönetim kurulu, futbolcuları ve teknik ekibiyle birlikte liglere verilen ara nedeniyle çalışmalarını evlerinde sürdürüyor. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nun liglerin ertelenmesini açıklamasının ardından futbolculara sabah ve akşam olmak üzere 2 çalışma programı verdiklerini ve oyuncuları zinde tutmak için seferber olduklarını söyledi.

"UEFA ve TFF'nin mutlaka bir planı vardır. Yaşam devam ediyor. Bu nedenle futbolcularım sağlıkları kadar performanslarını da korumalılar" diyen Sergen Yalçın ayrıca siyah beyazlı kulüp ile birlikte tüm takımların zor durumda olduğuna dikkat çekerek şu açıklamaları yaptı:

"BİZLER DE ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ"

"Dünya futbolunda maddi olarak zarar milyar eurolarmış. Para kazanılır ama sağlığı geri getiremezsiniz. Bizim için önce insan sağlığı. Hiçbir şey insan sağlığından önemli değildir. Türkiye'de bu konuda kulüpler, teknik direktörler, futbolcular her türlü fedakarlığı yapmak için fikir üretmeli. Her şey para değil. Şu anda tek düşüncemiz hastanelerimiz. Devlet gereken hassasiyeti gösteriyor. Bizlerde vatandaş olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edelim. İnsanlık tehlike altında."

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • çağdaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bela geldimi herkese gelir, takım yüzünden insanlar insanlara tapar oldu, en büyük Allah tır, takım değil.
    Cevapla
  • Kezo 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya terimi örnek vermeyin be kardeşim bırakın artık gitsin torunlarıyla takılsın
    Cevapla
  • erzincanlı24 4 yıl önce Şikayet Et
    Noldu şimdi herşey patadeğil diyorsun fatih hoca ligler ertelensin dediği zaman başka dırlıyordun
    Cevapla
  • Korona 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam işini yapiyo terim gibi şov yapmiyor
    Cevapla