Beşiktaş'tan TFF'ye bütçe talebi

Beşiktaş yönetimi, TFF yetkilileriyle iletişime geçerek yeni sezon bütçe hesaplarında kulüplere kolaylık sağlanmasını talep etti.

Beşiktaş'tan TFF'ye bütçe talebi
Beşiktaş'tan TFF'ye bütçe talebi
GİRİŞ 18.03.2020 09:38 GÜNCELLEME 18.03.2020 09:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Nisan ve Mayıs aylarında verilecek mali bilançoların ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kulüplerin yeni harcama limitlerini belirleyecek.

Beşiktaş yönetimi ise yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından TFF yetkilileriyle iletişime geçerek yeni sezon bütçe hesaplarında kulüplere kolaylık sağlanmasını istedi. 

TELEKONFERANSLA TOPLANTI

Öte yandan Beşiktaş yönetimi, Koronavirüs önlemleri kapsamında toplantılarını telekonferans yöntemiyle yapma kararı aldı. Kulübe ait tüm yaşam ve faaliyet alanları dezenfekte edilirken, tesislere Sağlık Bakanlığı'nın uyarılarının yer aldığı broşürler asıldı. Futbolculardan da evlerinde vakit geçirmeleri istendi.

YORUMLAR 4
  • OSMANLI TOKADI 4 yıl önce Şikayet Et
    3 kurusluk oyuncuya 100 lira verirsen verimde alamasin elbetde batarsinda ...paralari carcur edin amatör liglerde oynamayacak oyunculara milyon dolarlar verecen hemde öyle gösderis yapacan sanki dünyanin en iyi oyuncularini getirmis gibi sonra da federasyon bize kolaylik yapsin ..aslinda federasyon daha sert tetbirler almasi lazim yoksa bunlar akillanmaz
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak sana sonuna kadar katılıyorum, şu anki kadronun yarısından fazlası çöp.
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence tff finansal işleri takibi bıraksın. Nasılsa uefa takip ediyor. Zaten koyduğu kuralların arkasında duramıyor.Ona harcayacağı vakti hakemlere ayırsın.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum...Avrupa’dan men cezası gelsin görürüm ben onları
    Cevapla