Ahmet Nur Çebi: Gelir, gider, borç konuşulacak dönem değil!'

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin seyircisiz oynanması, kulüp gelirlerinin dibe vurmasına neden oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili konuştu.

Ahmet Nur Çebi: Gelir, gider, borç konuşulacak dönem değil!'
Ahmet Nur Çebi: Gelir, gider, borç konuşulacak dönem değil!'
GİRİŞ 17.03.2020 10:16 GÜNCELLEME 17.03.2020 10:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kulüplerin bu süreçte ekonomik olarak zorluk çekmesiyle ilgili şu anda dünyanın içinde bulunduğu durumun zorluklarını hatırlatıp, ekonomik meselelerin ön plana çıkmasından rahatsızlık duyduğunu belirtti.

 

 

Beşiktaş’ın mali sorunların üstesinden gelmek için uzun süredir bir çabanın içinde olduğunu, yönetimin bu konuda elinden geleni yaptığını belirten Başkan Çebi, Akşam Gazetesi'ne şu açıklamayı yaptı: “Dünyanın başına büyük bir bela gelmiş. Varsa para veririz, yoksa veremeyiz. Bize önceden de para gelmiyordu, şimdi de gelmiyor Bizim için değişen bir şey yok. İnsanın sağlığı, sıhhati önemli. Bunlar basit şeyler değil. Her birimiz mücadele verip, katlanacağız ve sabırlı olacağız. Bu dönem para konuşulacak dönem değil. Gelir, gider, borç konuşulacak dönem değil. Önce milletin ve dünya insanlarının sağlığı.”

Mali zorlukların tavan yaptığı bu dönemde kulüplerin bankalarla yaptığı finansal anlaşmalar, ellerini bir nebze olsun rahatlatıyor. Ancak bankalar kulüp gelirleri düştüğü için tahsilat güçlüğü yaşayacak gibi görünüyor. Beşiktaş yönetiminin mali zorlukları aşmak için bir çare olarak düşündüğü yardım kampanyası da virüs salgını nedeniyle zora girdi. Bugün Başkan Çebi’nin de katılımıyla yapılması planlanan ‘Destek Kampanyası’ tanıtım toplantısı ileri bir tarihe ertelendi. Beşiktaş, bu kampanyadan ekonomik açıdan nefes alma hesabı yapıyordu.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 8
  • edmond dantes 4 yıl önce Şikayet Et
    ramazan bey 20 bin 50 bin hatta belki 100 bine yakın çektiyseniz olabilir. ancak banka şuan 125 bin üst limit belirlediği halde benim kapatma miktarım 122 bin olduğu halde 258 bin ödersin sen diye kredi veren banka şimdi kat ve kat daha az faizle o borcu kapamıyor. art niyet aramak yerine krediler nasıl ne miktarda kullandırılıyor bir araştırın derim size. üstelik benim findeks notum 1680
    Cevapla
  • ramazan bey, 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer art niyetli yazılmadıysa, Kredi yapılandırılmıyor diyenlere cevap; 2 yıl önce 1.60'dan aldığım tüketici kredisini şu anda 1,02 ile yapılandırdım ve bu sayede 2.000 Tl. daha az ödeyeceğim.
    Cevapla
  • Anonim 4 yıl önce Şikayet Et
    marifetmiş gibi yazmışsın art niyet falan. iki sene kuzu kuzu faiz ödeyen kim olursa olsun şak die yapılarlar adamı. Banka alacağını almış zaten.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    hemen cevap veriyorum. 139 bin lira aldım devlet bankasından. 1,99 dan. 258 bin geri ödeme yapıyor. bir senelik ödemesini yaptım ve faiz 0,98 e düştü. teminat falanda istemedi bunu verirken. aynı banka şimdi bunu yapılandır dediğimde limitin yüksek, artı yüzde 15 fazla almak zorundasınız vs diyerek ve bu yüzden teminat göster dediğinden YAPILANDIRMIYOR. belli ki sizin aldığınız miktar benim bir yılda ödediğim miktardan az..
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    devlet bankası 1,99 faizle verdiği krediyi 0,98 den yapılandırmıyor. bizde o zaman borçlarımızı ödemeyip devir hesap kitap borç harç sorgulama zamanı değil mi diyelim..
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuluplerde donen para fakir fukaraya aktarilsa dunyada fakir kalmaz .Beter olun batın bitin
    Cevapla
  • Ottoman army77 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen bat cahil.fakir fakura lafı erkek adama yakışmaz.git çalış.dul yetim kimsesiz yaşlı gurabaya devlet bakıyor zaten.
    Cevapla
  • Bedi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar vampir milletin kanını emiyorlar bütün kulüpler aynı. başlarındakilerin hepsi mafya Allah belâlarını versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle