Sergen Yalçın: Biraz abartıyoruz gibi geliyor bana!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray ile seyircisiz oynanan ve 0-0 eşitlik ile sona eren maçın ardından konuştu.

Sergen Yalçın: Biraz abartıyoruz gibi geliyor bana!
Sergen Yalçın: Biraz abartıyoruz gibi geliyor bana!
GİRİŞ 15.03.2020 22:01 GÜNCELLEME 15.03.2020 22:14
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 0-0 biten Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İKİ TARAFI DA MEMNUN DEĞİL

"İki tarafı da memnun etmeyen bir sonuç! Biz de kazanmak istiyorduk, iyi mücadele ettik. Seyir zevki veren bir maç olmadı, iki taraf da birbirini iyi çalışmış, biz de önlemlerimizi aldık, Galatasaray da önlemlerini aldı. Kötü bir maçtı, berabere bitti; böyle maçlar oynanıyor, çok fazla söyleyecek bir şey yok"

 

 

TÜRKİYE ŞU ANDA EN GÜVENLİ ÜLKE

"Bizim oyuncularımız perşembe günü bir toplantı yaptı. Yabancı futbolcular koronavirüsten dolayı çekiniyor ancak dünyanın diğer ülkelerine baktığınız zaman Türkiye şu anda en güvenli yer. Kulüp doktorumuz da oyuncularımıza bu durumu anlattı. İster istemez bu oluşan atmosferden dolayı etkileniyor. Seyircinin olmadığı bir maçta çok daha hareketli bir maç olacağını zaten beklemiyorduk. Mutlu değiliz, mutsuz değiliz ama bence hiç kimse mutlu değil"

BİRAZ ABARTIYORUZ

Koronavirüs salgınının biraz abartıldığını vurgulayan Sergen Yalçın, "Oyunculara doktorlar aracılığıyla dünyanın korona konusunda en iyi ülkesindesiniz, kendi ülkenizden daha sağlıklı bir yerdesiniz' dedik. Biraz abartıyoruz gibi geliyor bana. Sağlık Bakanlığı, devletimiz çok iyi çalışıyor" dedi.

ŞAMPİYONLUK UMUTLARIMIZ ZATEN AZDI

"Bizim şampiyonluk umutlarımız bu maçta azalmadı, zaten azdı. Bu fark kapanır mı, zor. Hepsini kazanırsak nerede bitiririz bilemiyorum ama rakiplerin fikstürüne ve bizimkine bakınca, sanki daha yukarıda bitireceğiz gibi ligi."

YORUMLAR 66
  • gerçek bu 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ile berabera kalabilmek bunlar için büyük onur tabi. Sergen zafer kazanmış komutan edasında. neden çünkü galatasarayla 11 kişi defans yapıp berabere kalabildi. sonuç: beşiktaş şampiyonluk şansını tamamen kaybetti. artı avrupa kupalarına katılma şansını da kaybetti. Ama sergen zafer kazanmış komutan edasında. Gerçek ne peki: Galatasaray beşiktaşı kupaların dışına itti.
    Cevapla
  • Selçuklu Kartalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana Sergen.Sen adamın hasısan kurban.
    Cevapla
  • Aspirin 4 yıl önce Şikayet Et
    Spor da genler savaşı başlatan terim sınıfta kaldı imparatormuş kimin imparatoru oldugu belli oldu tam bir taşoron Büyüksün Sergen
    Cevapla
  • ilpan 4 yıl önce Şikayet Et
    helal sergen sanada bu yakışır
    Cevapla
  • ABDULLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergene bak hele beşiktaş sezonun en kötü maçını oynadı lakin haberi yok iyi ounadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle