Tatsız tuzsuz derbide gülen yok!

Süper Lig'in 26. haftasındaki seyircisiz oynanan derbide Galatasaray ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı.

Tatsız tuzsuz derbide gülen yok!
Tatsız tuzsuz derbide gülen yok!
GİRİŞ 15.03.2020 20:58 GÜNCELLEME 16.03.2020 02:47
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 26. hafta maçında iki ezeli rakip Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında Türk Telekom Stadı'nda seyircisiz oynanan derbi başladığı gibi 0-0 bitti.

 

 

Trabzonspor ile Başakşehir'in berabere kalmasının ardından Galatasaray kazanarak arayı kapatmak, Beşiktaş da 3 puana ulaşarak zirveye yaklaşmak için sahaya çıktı. Temposuz geçen derbide iki takım da gol bulamadı ve puanlar paylaşıldı.

Süper Lig'de Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği bir mücadele 2011'den sonra ilk kez golsüz sonuçlandı.

Bu beraberliğin ardından Galatasaray 50, Beşiktaş ise 44 puana ulaştı.

 

 

Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray, Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Beşiktaş, Antalyaspor'u ağırlayacak.

Galatasaray: 0 - Beşiktaş: 0

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Volkan Ahmet Narinç, İsmail Şencan

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Lemina, Feghouli, Belhanda (Dk. 46 Ömer Bayram), Onyekuru (Dk. 87 Emre Akbaba), Falcao (Dk. 90+1 Andone)

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül (Dk. 63 Lens), Vida, Ruiz, Caner Erkin, Elneny, Hutchinson, Boyd, Boateng (Dk. 67 Ljajic), N'Koudou (Dk. 90+1 Diaby), Burak Yılmaz

Sarı kartlar: Dk. 22 Mariano (Galatasaray), Dk. 58 Çağdaş Atan (Kulübede), Dk. 75 Lens, Dk. 86 Burak Yılmaz (Beşiktaş)

YORUMLAR 92
  • 2961 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon beli oldu Galatasaray teknik direktör ağlıyor. Maçı alsaydınız böyle hiç yorum yapmazdı. Tek seyircisiz oynayan takım sanki gs
    Cevapla
  • hahaha 4 yıl önce Şikayet Et
    madem virus nedeniyle seyircisiz oynansın diyorlar ozaman ligi ertelesinler oyuncularin ve hakemlerin virus kapmadiginin gadantisi var mi?
    Cevapla
  • Tgssvhhc 4 yıl önce Şikayet Et
    Butun Avrupada maclar etelendi. Bizim türkiyede oynandi. Futbolcularda tv dem maci izleyenlerde zevk almadi. Seyircisiz mac esek arisi gibi. Bal yok tat yok. Futbolcular da hastalık bulaştırabilir. Tahminim maclar bu hafta ertelenir ve birkac hafta oynanmaz.
    Cevapla
  • hasan ali 4 yıl önce Şikayet Et
    gs nin başında futboldan anlayan antrenör olsaydı durum daha farklı olurdu.emre ile ömer gs ye kaç maç kazandırdi ikiside yedek,hele emreye hakaret gibi oyuna alma
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Fixturde ts icin şuanda avantaj görünüyor.Basak şehir gs ile berabere kalırsa yada gs basakbsehiri yenerse ts yine avantajlı, hatta beraberlikte daha avantajlı duruma geliyor.Bu durmda gs nin son zorlu maçı kalıyor Trabzon spor maçı.Iste bu maç ozaman cok onemli olacak.
    Cevapla
  • ali osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Yırttık kendimizi profesyonel futbolda seyirci yoksa oynanmasına diye. Embesiller gibi karar aldılar. Seyircisiz oynaması için. Kahvehaneler biarahaneler nargile kafeler herkes tıka basa dolu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle