Sergen Yalçın'dan Caner ve Gökhan kararı

Sergen Yalçın, yönetimle yaptığı görüşmede, "Mali koşullar sizin için uygun olursa hem Gökhan hem Caner'le devam etmek isterim" dedi.

Sergen Yalçın'dan Caner ve Gökhan kararı
Sergen Yalçın'dan Caner ve Gökhan kararı
GİRİŞ 12.03.2020 10:44 GÜNCELLEME 12.03.2020 10:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le devam etme görüşü ağırlık kazandı. Yönetimin mukavele görüşmelerini Nisan ayına kadar ertelediği iki yıldız için teknik direktör Sergen Yalçın, olumlu rapor verdi. Yalçın, yönetimle yaptığı görüşmede, "Mali Koşullar uygun olursa hem Gökhan hem Caner'le yeni sezonda da devam etmek isterim" dedi.

GARANTİ PARADAN İNDİRİM İSTEYECEKLER

Sergen Yalçın, önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasında tecrübeli isimlerle gençleri harmanlamayı planlarken, Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin 35 yaşındaki Gökhan'a 1+1 yıllık, 31 yaşındaki Caner'e ise 2 yıllık anlaşma önereceği öğrenildi. Yönetimin, iki oyuncudan mevcut ücretlerinden indirim yapmalarını isteyeceği gelen bilgiler arasında. Gökhan Gönül bu sezon 23 maça çıkarken, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Caner Erkin ise 31 karşılaşmada 3 gol ve 9 asistle oynadı.

SAĞDA FAVORİ LENS

Beşiktaş'ta derbi öncesi sağ kanat için Lens, Boyd ve Diaby arasındaki rekabet iyice kızıştı. Şu ana kadar Lens'in performansından memnun olan ve savunmaya yapacağı katkıyı da düşünen teknik heyetin Hollandalı yıldızı diğer iki oyuncudan bir adım önde tuttuğu öğrenildi. Üst üste iki maçta ilk 11'de sahaya çıkan Boyd ise formanın ikinci adayı durumunda.

YORUMLAR 7
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hocayla yola devam galatasayarı inşallah yenecez avcı mı iyi ne iyisi
    Cevapla
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim halaç pamuğu gibi dağıtacak bjk yi.sergen yalçın yenilgi sonrası havlu atar lig yok kupa yok. kupasız bjk olacak.atyarışlarına devam etmek için istifa edecektir. avcı hoca bundan daha iyiydi. pişman olacaklar.
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    sergenin futbol zekasının zekatı bile terime fazla gelir
    Cevapla
  • kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    mayısta gönderirler sergen yalçın ile başarı olmaz.büyük takım ağır gelir ona küçük takımları çalıştırabilir.
    Cevapla
  • Kafkas 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme sergen işini nasıl yapacağını bilir
    Cevapla
  • gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    çekememezliğin bukadarı.sadece gülüyorum.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan kıskanç sen Beşiktaşlı olamazsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle