Gelecek yılın ilk transferi Beşiktaş'tan!

Karius'tan vazgeçen Beşiktaş yeni file bekçisini buldu. Siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki kaleci ile 2+1 yıllık sözleşme için anlaştı.

Gelecek yılın ilk transferi Beşiktaş'tan!
Gelecek yılın ilk transferi Beşiktaş'tan!
GİRİŞ 25.02.2020 09:56 GÜNCELLEME 25.02.2020 09:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Beşiktaş kalesinde bu sezon sergilediği performansla eleştiri oklarının hedefinde yer alan Loris Karius'un sözleşmesindeki opsiyonun kullanılmayacağı Liverpool'a bildirilmişti.

Beşiktaş yeni kalecisini ise Türkiye'den buldu. Siyah-beyazlılar, Başakşehir'den Volkan Babacan ile gelecek sezon için el sıkıştı.

SEZON BAŞINDA OLMAMIŞTI

Anlaşmanın 2+1 yıllık olduğu belirtildi. Yaz transfer döneminde ve devre arası da adı gündeme gelen 31 yaşındaki Volkan Babacan'ın kulübüyle Haziran 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Başakşehir'in de bu sefer Beşiktaş'a transfer için kolaylık sağlayacağı belirtildi.

Bu sezon sadece 4 kez Türkiye Kupası'nda forma giyen tecrübeli eldiven, 36 kez A Milli Takım forması terletmişti.

YORUMLAR 13
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bnce denizli sporun kalecisine alsinlar cunku cik iyi bir kaleci
    Cevapla
  • osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    Düşünün artık başakşehirin oynatmadığı kaleciyi BJK asıl kaleci olarak alıyor. Böyle bir şey olamaz. Madem öyle alt yapıdan bir adam al parlat daha iyi değil mi ? Ayrıca biz zaten şampiyonluk beklemiyoruz bu durumda Gençlerin denenmesi ve süre verilmesi iyi olmaz mı ?
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir Mert versin Volkan onlarda kalsın :)
    Cevapla
  • Fatih Erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadas herkes ahkam kesiyor ne cok biliyorsunuz yahu? resmi imza atilmadan ortada fol yok yumurta yok ama yorumlara baksan kiyamet kopmus sanki
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    hayir simariklar listesinde buda var istemiyoruz arda volkan babacan volkan demirel caner emre belözoglu agziyla kus tutsa yinede i s t e m i y o r u z
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle