Lucescu sessizliğini bozdu! 'Geri dönüyorum'

Beşiktaş'a imza atması beklenen Mircea Lucescu geleceği konusunda açıklama yaptı ve muhtemelen siyah beyazlılarda göreve başlayacağını söyledi.

Lucescu sessizliğini bozdu! 'Geri dönüyorum'
Lucescu sessizliğini bozdu! 'Geri dönüyorum'
GİRİŞ 12.02.2020 21:16 GÜNCELLEME 12.02.2020 21:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Futbola geri dönüp dönmeyeceği sorulan Mircea Lucescu, "Evet muhtemelen futbola geri dönüyorum. Beşiktaş'a danışman, teknik direktör olarak yardım edeceğim. Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir görüşmem var. Bunun sonrasında kabul edip etmediğimi göreceğiz" sözlerini kullandı.

 

 

"INTER'İ SEVİYORUM"

Milan maçından 4-2'lik galibiyetle ayrılan Inter'in performansını yorumlayan Lucescu, "Bu sezon Inter'in yılı. Şampiyonluk kolay değil ama derbide olumlu sinyaller verdiler. Eriksen transferi takımı güçlendirdi ve Lukaku gibi bir golcüleri var. Bu takımı seviyorum" sözlerini kullandı.

 

 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • Çevreci 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın kıymetini halen daha bilmiyoruz, çünkü yorumlar bu şekilde. Milli takım şu anda genç ve yetenekli oyuncular kazandı ise bu adamın sayesinde. Beşiktaş ile başarıları var, şampiyonluğu var keza Galatasaray ile de. Adamın kariyeri ortada 9 sene İnter takımını çalıştırmış, Romen milli takımı, Shaktar Donetsk ile başarıları ve kupaları ortada iken halen daha futboldan anlamayan ve buraya yazanlar var. Beşiktaş'a çok faydalı olur, yeni gençleri bulup takıma monte edecek hepsi bu.
    Cevapla
  • Ahmet 1 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi hiç gülesim yoktu.beni güldürdünüz
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    başka adam bulamadinizmi. Yazik verilecek parayA
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesin faydası olmaz zararı olur menajerleri kazandırır.
    Cevapla
  • Murat91 4 yıl önce Şikayet Et
    Gelme, gelme ne isin var senin Besiktasimda, milli takimi rezil ettin senden fayda gelmez. Birakin su Turkiyenin yakasini git avrupada baska takim calistir.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    adam milli takımın alt yapısını kurdu, futboldan anlamıyorsunuz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle