Beşiktaş Mircea Lucescu'yu duyurdu!

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, bu hafta içinde İstanbul'a gelecek Mircea Lucescu'nun anlaşma sağlanması halinde futbol takımına danışmanlık yapacağını söyledi.

Beşiktaş Mircea Lucescu'yu duyurdu!
Beşiktaş Mircea Lucescu'yu duyurdu!
GİRİŞ 10.02.2020 13:31 GÜNCELLEME 10.02.2020 13:32
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı takımın BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanı sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Kocadağ, Lucescu'dan faydalanmak istediklerini belirterek, "Shakhtar'daki yapılanmalarını biliyoruz, o yönde futbol aklı olarak kendisinden faydalanmak istiyoruz. Sergen Yalçın'ın üstüne direktör olarak gelmesi gibi bir durum yok. Bu hafta içi gelecek ve konuşacağız. İstanbul'da uzun süreli kalıp kalmayacağı da önemli. Kendisi tüm bu konuları değerlendirecek ve bir karara varacağız." şeklinde konuştu.

 

 

Siyah-beyazlı takımdaki genel havayı değerlendiren Kocadağ, "Sergen Yalçın'la iyi bir çıkış yakaladık, gördüğünüz gibi futbolcuların neşesi de yerinde. Çok önemli bir periyoda gireceğiz. İnşallah böyle devam ederiz." dedi. 

Kiralık futbolcular Kevin-Prince Boateng ve Pedro Rebocho'nun sözleşme durumlarıyla ilgili bilgi veren Emre Kocadağ, şunları kaydetti: 

 

 

"Boateng 10 maç en az 45 dakika oynarsa sözleşmesi uzayacak. Birini oynadı, 9 maçta daha 45 dakika oynarsa sözleşmesi otomatik uzayacak. Kiralama bedeli olmayacak, sadece önümüzdeki sezon maaşının tamamını ödeyeceğiz. Rebocho'da ise değişen bir durum yok. Zorunlu opsiyonu tamamlamasına 3 maç kaldı. Kulübüyle sözleşmeyi revize etmek için temas halindeyiz, cevap bekliyoruz. Eğer bu şartlar devam ederse oynatmayız. Ama kulübünün de Rebocho'nun oynamayarak değer kaybetmesini istemez diye düşünüyoruz."

YORUMLAR 35
  • beyzali 4 yıl önce Şikayet Et
    uzun yıllar hizmet verecek bir adam var takımın başında bırakın işini yapsın macera aramayın
    Cevapla
  • Merih 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş Huzurevi mi? Milli Takımı batırmış, bu bunamış ihtiyardan ne bekleniyor...?
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Milyon eurolar itina ile emüklenir, karşılığında basın açıklaması yoluyla, bol bol bahaneler ve mazeretler itina ile dillendirilir.
    Cevapla
  • A. Celil 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar anlamadığınız işlere burnunuzu sokmayın lütfen
    Cevapla
  • sezo 55 4 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun adam kac yaşında hala medet umuyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle