Sergen Yalçın Beşiktaş'ta!

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Sergen Yalçın Beşiktaş'ta!
Sergen Yalçın Beşiktaş'ta!
GİRİŞ 27.01.2020 16:08 GÜNCELLEME 27.01.2020 20:10
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Beşiktaş yönetimi teknik direktörlük için Sergen Yalçın ile anlaştı. Siyah Beyazlılar, Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı.

 

 

Abdullah Avcı ile yolları ayıran Beşiktaş, teknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ı getirdi. Sergen Yalçın ile Vodafone Park'ta bir araya gelen Beşiktaş yönetimi, 47 yaşındaki teknik adam ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. 

Beşiktaş alt yapısından yetişen Sergen Yalçin, kulübün efsane futbolcuları arasında yer alıyor. Yalçın, 10 sezon top koşturduğu siyah-beyazlı takımda 309 Süper Lig maçına çıktı ve 87 gol attı.

 

 

Bu sezon Süper Lig’in ilk yarısında BtcTürk Yeni Malatyaspor’u çalıştıran 47 yaşındaki teknik adam, devre arasında kulüpten ayrılmıştı.

'SEZON SONUNA KADAR PARA ALMAYACAK'

İddiaya göre Sergen Yalçın, sadece 2 milyon lira harcama limiti bulunan Beşiktaş'tan yarım sezon için para almayacak. Yönetim sadece 47 yaşındaki hocanın ekibine maaş ödeyecek. Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda yıllık 6 milyon lira alacak.

YORUMLAR 87
  • Abdülhamid 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB taraftarı olarak diyorum ki kendi insanımıza ve değerlerimize sahip çıkalım. Tâbi ki Sergen e şans verilmeli ve sabredilmeli. Öz evlatları çabuk harcamamaliyiz.
    Cevapla
  • ismail66 4 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakiyorum zanedersin öbür takimlar acik ara sampiyon olacaklar türkiye ligi dökülüyor bu sene gördük samiyonlar liginde uefa daki takimlar
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz vuralı deneyin derim
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    sezon sonu, Riza Calimbay sesleri yükselir
    Cevapla
  • Baris 4 yıl önce Şikayet Et
    SENOL GÜNES e küfür eden nankör taraftarlarin yüzünden hocanin ahini aldilar.Besiktas zor düzelir göründ ebakin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle