Beşiktaş ile Adem Ljajic yol ayrımında!

Beşiktaş yönetimi, taraftarın kötü performansına tepki gösterdiği Adem Ljajic'ın menajerine kulüp bulması için yetki verdi.

Beşiktaş ile Adem Ljajic yol ayrımında!
Beşiktaş ile Adem Ljajic yol ayrımında!
GİRİŞ 22.01.2020 11:10 GÜNCELLEME 22.01.2020 11:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak siyah-beyazlılarda geçiren ve Haziran ayında 6.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya dahil edilen Adem Ljajic, bu sezon bir türlü kendisinden beklenenleri sahaya yansıtamadı.

Son olarak Demir Grup Sivasspor maçında ıslıklanarak oyundan çıkan deneyimli ismin menajerine yetki vererek kendisine İtalya'da kulüp aramasını istediği kaydedildi.

Geçmişte Fiorentina, Roma, İnter ve Torino formalarıyla Çizme'de boy gösteren Ljajic için yönetim de transfer tekliflerine açık kapı bırakmış durumda. Boşnak asıllı futbolcunun devre arasında henüz teklif almadığı ve arayışta olduğu belirtildi.

Bu sezon 21 maçta forma giyen yıldız futbolcu 4 gol, 5 asiste imza attı. Adem Ljajic toplamda ise Beşiktaş'ta 53 resmi maçta çıktı. 28 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 13 gol atarken, 18 de asist yaptı.

YORUMLAR 6
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    bu da Oğuzhan gibi köreldi maalesef. çok bilmiş taraftarlar, ilk hatasında oyuncuyu ıslıklayarak moralini bozuyorlar. morali bozulan oyuncu daha kötüye gidince daha da beter eleştiriyorlar. kendilerinin her biri müthiş kariyer sahibi insanlarmış gibi başkasından kusursuz olmasını bekliyorlar. onları duygusuz, sadece para için oynayan robot gibi görüyorlar. ama işin gerçeği öyle değil tabi ki. mutsuz olunca oyuncunun performansı da düşüyor. taraftar moral vermesi gerekirken daha da çukura çekiyor. bu, tüm takımlar için böyle. sonra da futbolcuları, teknik adamları ve yöneticileri suçlayıp kenara çekiliyorlar. eğer Türk futbolu bu kadar başarısız ise bunun bir müsebbibi de taraftarlardır.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    oyuncu satmadan önce türk takimlari önce oyuncuyu iyice kötülerler. Medya nekadar yetersiz futbolcu oldugunu anlatir, sonra müsteri bulmaya calisirlar. Cok dogru ve mantikli pazarlik anlayisi, bravo.
    Cevapla
  • A.Y. 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımın komple maalesef değeri düşüyor ve düşecek çünkü teknik adam seçimi yanlış. kıyaslama yapalım Sivas hangi önemli transferi yaptı da ligin zirvesinde teknik adama bakacaksın. Avrupa da çıkacağımız grupta sonuncu olduk lig te havlu atmış durumdayız. Ahmet ÇEBİ iyi bir beşiktaşlıdır. Kendi işinde samimi ve bu işi biliyor ancak daha önceki yönetimin yaptığı bu hatayı hemen düzeltmeli aksi takdirde beşiktaş camiasına yazık olacak.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Lahiç kötü oyuncu değil ki Lahiç'in sıkıntısı Abdullah Avcı'nın sistemine uyum sağlayamaması niye aynı Lahiç Şenol Güneş döneminde neredeyse her hafta haftanın futbolcusu seçiliyorduda niye Abdullah Avcı döneminde durakladı? demek ki sistemde bir sıkıntı var.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk deki futbolcular 2-3 hariç 2.lig futbolcusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle