Beşiktaş, 2.8 milyon Euro daha ödeyebilir!

Beşiktaş Kulübü, sezon başında Guingamp'tan transfer ettiği Pedro Rebocho'nun bonservisini almak zorunda kalabilir.

Beşiktaş, 2.8 milyon Euro daha ödeyebilir!
Beşiktaş, 2.8 milyon Euro daha ödeyebilir!
GİRİŞ 20.01.2020 19:57 GÜNCELLEME 20.01.2020 19:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın sezon başında Guingamp'tan 1 yıllığına 400 bin Euro karşılığımda kiraladığı Pedro Rebocho'nun şartlı ve zorunlu satın alma opsiyonunun olduğu ortaya çıktı.

İki kulüp arasında yapılan sözleşemeye göre Portezkizli futbolcu 20 Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi maçında en az 45 dakika forma giyer ve siyah-beyazlılar, Süper Lig'i ilk 4 içersinde tamamlarsa, Rebocho'nun bonservisini almak zorunda kalacak.

Anlaşmaya göre bu durumda Beşiktaş, Guingamp'a 2.8 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca 24 yaşındaki oyuncunun bir sonraki satışından kar elde edilmesi halinde, bu miktarın yüzde 30 Fransız ekibine verilecek.

Rebocho, bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi2nde 45 dakika ve üzeri sahada kaldığı maç sayısı 13. Bu sayı 20'ye çıkar ve Beşiktaş, ligi ilk 4 içinde tamamlarsa sözleşmedeki zorunlu opsiyon maddesi geçerlilik kazanacak. (NTVSPOR)

İŞTE O SÖZLEŞME

YORUMLAR 8
  • Ata sevinç 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bu kulüplerimiz kasten yapıyor arkadaş. Niye bu kadar gebe kalacak sözleşme imzalıyorsunuz anlamadık gitti. O zaman bunun altında başka ararız bizde beyler. Aslında temlik vb. Haciz durumları kalkmalı kulüplerin sırtından. Kim yaptıysa kulübü bıraksa bile, o yönetime ödettirilmeli. Bakın o zaman böyle saçma sapan sözleşme imzalanırmı.
    Cevapla
  • zazaki 4 yıl önce Şikayet Et
    artık bu yabancılardan vazgeçin gerçekten ortalık kokuştu yabancılardan yazık ya bu kadar minnet etmeyin yabancılardan ne hayır geliyor zarardan başak yazıktır ya el insaf bu yabancı alımını kluplerin borçları bitene kadar yasaklayın ben yabancı seyretmek istemiyorum kötüde olsa kendi insanımızı seyretmek istiyorummmmmmmmmm
    Cevapla
  • Ata sevinç 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla helal sana
    Cevapla
  • Hakan Gün 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle aptalca bir sözleşmeyi kim imzalayabilir?
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 4 yıl önce Şikayet Et
    Fikret Orman imzalar sonrada ibra edilmez
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    alın alın sulalesini de alın.
    Cevapla
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar nasil boyle futbolcu aliyo hayret edersin ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle