Beşiktaş'tan bir satılık bir kiralık futbolcu!

Orkan Çınar'ı elden çıkarmayı düşünen Beşiktaş yönetimi, Muhayer Oktay'ı ise kiralık olarak gönderip gelişim göstermesini bekleyecek.

Beşiktaş'tan bir satılık bir kiralık futbolcu!
Beşiktaş'tan bir satılık bir kiralık futbolcu!
GİRİŞ 02.01.2020 15:38 GÜNCELLEME 02.01.2020 16:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın 3-10 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapacağı kamp kadrosu belli olurken Teknik Direktör Abdullah Avcı, Orkan Çınar ve Muhayer Oktay'ı kampa götürmeme kararı aldı. Takım kadrosuyla ilgili Abdullah Avcı, yönetime raporunu sunarken, idareciler de bu 2 futbolcuyla ilgili olarak görüşmelere başlayacak.

Orkan Çınar'ı bonservisiyle birlikte göndermek isteyen siyah-beyazlılar, uygun bir teklif gelmesi durumunda bu futbolcuyu satacak. Ancak ideal bir transfer teklifi gelmezse, bu futbolcu kiralanacak.

Kartal'ın genç oyuncularından Muhayer Oktay ise kiralık olarak gönderilecek. 20 yaşındaki oyuncuyu ilerleyen dönemde değerlendirmek isteyen yönetim, Muhayer'in oynayabileceği bir takımda tecrübe kazanarak gelişim göstermesini istiyor. Özellikle TFF 1. Lig ekiplerinden birçok takım bu futbolcuları gündemine alırken, yönetimin ilk hedefi Muhayer'in Süper Lig'de oynayabileceği bir takıma gitmesi yönünde.

Orkan Çınar için de Süper Lig ekiplerinin yanı sıra TFF 1. Lig takımlarından teklifler var.

 

 

YORUMLAR 2
  • fdd 4 yıl önce Şikayet Et
    orkan çınar a daha fazla şans verilmeliydi
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kayserispor için ideal oyuncular.
    Cevapla