Beşiktaş'tan TFF'nin kararına itiraz!

Beşiktaş, kulüplerin harcama limitlerinin belli olmasının ardından resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı ve TFF'yi göreve davet etti.

Beşiktaş'tan TFF'nin kararına itiraz!
Beşiktaş'tan TFF'nin kararına itiraz!
GİRİŞ 31.12.2019 15:41 GÜNCELLEME 31.12.2019 16:36
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, bugün TFF tarafından açıklanan Takım Harcama Limitleri sonrası federasyona çağrıda bulunarak, hesaplanan faiz oranı hakkında, “Futbol adaletinin tesisi ve aleyhimize haksız rekabet oluşturan bu durumun düzeltilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurullarını göreve davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden TFF'ye çağrıda bulundu. Bugün açıklanan Takım Harcama Limitleri'ne uyduklarını belirten Beşiktaş Kulübü tarafından şu açıklama yapıldı:

“31.12.2019 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinde yayınlanmış olan 2019/2020 sezonu Takım Harcama limitleri dikkate alındığında, kulübümüzün Lisans Talimatı hükümleri ile birebir uyumlu olduğu görülmektedir.

31.12.2019 tarihinde açıklanan Takım Harcama Limitine ilişkin finansman giderleri, güncel ve ülkemizin ekonomik gerçeklerini hiç yansıtmayan 31.5 % faiz oranı ile hesaplanmış olup, Takım Harcama Limitimizin olması gerekenden çok daha düşük seviyede belirlenmesine sebebiyet vermiş ve takım planlaması çalışmalarımızı önemli derecede sekteye uğratmıştır.

Türkiyemizin tüm kurulları canla başla faizleri aşağı çekmeye uğraşırken ve bu çabaların neticesinde reel faizler bu denli gerilemişken, öncelikle hesaplamalarda 31.5 % faiz oranı kullanılmasının tüm ülke kurumlarına izah edilmesi gerekmektedir. Aceleyle ve anlık tepkilerden hareketle alınan bu yanlış kararın kabulü mümkün değildir.

TFF ve ilgili kurulları haksız rekabete neden olacak uygulamalarda bulunamazlar. Futbol adaletinin tesisi ve aleyhimize haksız rekabet oluşturan bu durumun düzeltilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ve ilgili kurullarını göreve davet ediyoruz.”

 

 

YORUMLAR 9
  • Gs li ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Klüpleri batiran zaten tff kara kartalim..iki kisi olay cikariyor vadafon park seyircisiz ceza tff e 50 000 ceza.iyide iki kisi icin 40 000 kisiye niye ceza veriyon
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne itirazı , batık bankalardan daha batık haldesiniz. Borç o kadar fazla ki gelirler anca faizi kapatıyor. Kulübü kapatın , büyük kulüplerin hepsi iflas etmiş.
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çarşı herşeye karşı futbolun chp si oldunuz
    Cevapla
  • Fikret 4 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru
    Cevapla
  • Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    TFF' ye boşuna sesleniyorsunuz. Onlar yalnızca Fener'i dinler. Hem de Zorlu' da özel olarak buluşup dinler. Sonra da Fener maçında Beşiktaş doğranır. Beşiktaşlı oyuncunun koluna çarpmayan topa penaltı verilir. 2. Golden önce Diabi'yi çelme takılıp düşürerek gol yaparlar, faul incelemesi yapılmaz. Beşiktaş'ın 3 net penaltısı verilmez. Anlaşılan o ki, bu sene; Fener'i şampiyon yapmak için kesin kararlılar.
    Cevapla
  • arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    bjk her şeye ağlamaya başladı bu hayra alamet değil
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru Avrupa’da da TFF nağmalup çıkArdı Beşiktaş’ı körler
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen futbolun agası sandılar demirören başındayken 2 şampiyon yaptı 2 tanede bedavadan versi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle